ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΠΟΕΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ

Δελτίο τύπου της ΠΟΕΣ με θέμα την επιθετικότητα που δέχεται η ίδια και ο Πρόεδρος της Συνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης.

Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τον επανακαθορισμό των ειδικών μισθολογίων και των επι-δομάτων επικινδυνότητας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από την Κυβέρνηση, έχειξεσπάσει, για άλλη μια φορά, μία επικίνδυνη έκρηξη επιθετικότητας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών και ειδικότερα στο πρόσωπο του Προέδρου της, Συνταγματάρχη Ανέστη Τσουκαράκη. 

Αποκορύφωμα της ανελέητης αυτής επίθεσης, αποτέλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» το πρωί του Σαββάτου 13 Μαΐου 2017κατά την οποία ανέπτυξε – μεταξύ άλλων - επιχειρηματολογία για την ανάγκη εξορθολογισμού τωνεπιδομάτων επικινδυνότητας και ειδικά του πτητικού επιδόματος στα στελέχη που αποδεδειγμέναδεν ίπτανται. Παραμένοντας στην ουσία των λεγομένων του και της ξεκάθαρης θέσης πουδιατύπωσε σχετικά, ως Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτι-κών, στηρίζουμε απόλυτα τον Πρόεδρό της και με κατηγορηματικό τρόπο διαβεβαιώνουμε τουςσυναδέλφους και τους Έλληνες πολίτες, ότι μοναδικός μας στόχος και σκοπός είναι η διασφάλισητων συμφερόντων, τόσο των στρατιωτικών, όσο και των ίδιων. 
Πρακτικές και τακτικές πουσυνηθίζονταν στο παρελθόν σε άλλους εργασιακούς κλάδους, όπου συντεχνιακές καλύψεις καισυμφέροντα, υπό τη σκέπη συνδικαλιστικών φορέων, γίνονταν βαρίδια στον κρατικό προϋπολογι-σμό, δεν έχουν καμία θέση στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Τιμούμε και σεβόμαστε όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους μας, πόσο μάλλον εκείνους πουτάχθηκαν να ζουν επικινδύνως, είτε λέγονται πυροτεχνουργοί, είτε βατραχάνθρωποι, είτε πιλότοι.Σύντομα, όταν κληθούμε στη Βουλή των Ελλήνων να καταθέσουμε τις προτάσεις μας για ταεπιδόματα κινδύνου, θα αντιληφθούν όλοι και πολύ περισσότερο εκείνοι που βεβιασμένα ορκίστη-καν να βάλλουν κατά του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας διότι δήθεν απεκάλεσε αργόμισθουςμερίδα συναδέλφων του, ότι έκαναν λάθος.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, ως σοβαρό και υπεύθυνο όργανο, πουστις πλάτες του σηκώνει την εκπροσώπηση χιλιάδων εργαζομένων υπό ιδιαίτερα αντίξοεςσυνθήκες, κατέχει στρατηγική, όραμα και στόχους, οι οποίοι εδώ και χρόνια θεμελιώθηκαν γερά.Είναι τουλάχιστον αστείο να νομίζει κανείς ότι εξαπολύοντας λάσπη στο πρόσωπο του θεμελιωτήτης, θα μπορέσει να καταρρίψει αυτό το οικοδόμημα, μιας και χρόνια τώρα, από εξαπολυόμενηλάσπη έχει κτιστεί.

Σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο, όπου προ των πυλών βρίσκεται νέο πολυνομοσχέδιο, άρθρατου οποίου αφορούν αποκλειστικά το ειδικό μισθολόγιο των Ελλήνων στρατιωτικών, έκπληκτοιδιαπιστώνουμε ότι αντικείμενο συζήτησης δεν είναι αυτά καθ’ αυτά τα άρθρα, αλλά η στάση τουΠροέδρου της Ομοσπονδία μας, Συνταγματάρχη Ανέστη Τσουκαράκη
.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Αντιπρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας
Ρεντζούλας Γεώργιος                      Μαστρογιαννάκης Χρίστος
Υπολοχαγός(ΥΠ-Π)                       Λοχαγός (ΠΒ) 

6937441520                                6931116066

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic