ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Νανά Καραγιάννη: Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης! Ήταν νεκρή πάνω από ένα 24ωρο

Έγινε η νεκροψία – νεκροτομή από την ιατροδικαστή για το θάνατο της Νανάς Καραγιάννη

Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων


Η 38χρονη δημοσιογράφος πάλευε εδώ και χρόνια με τη νευρική ανορεξία
Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Κυψέλη την Τρίτη (27.06.2017)

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας
Θλίψη σε όσους τη γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί της αλλά και σε όσους παρακολουθούσαν από απόσταση στην τιτάνια μάχη που έδινε εδώ και χρόνια με τη νευρική ανορεξία σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Νανάς Καραγιάννη. Η 38χρονη δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε νεκρή, στο σπίτι της στην Κυψέλη, την Τρίτη (27.06.2017) και αφού την αναζήτησε ο πατέρας της, ο οποίος δεν της είχε μιλήσει από την Κυριακή και ανησύχησε.

Στη σορό της άτυχης Νανάς Καραγιάννη έγινε νεκροψία – νεκροτομή και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης πιθανό αίτιο θανάτου ήταν η ανακοπή. Διαπιστώθηκε συρρίκνωση του εσωτερικού και συγκεκριμένα στο στομάχι και στα έντερα. Μάλιστα, στα έντερα υπήρχαν και πρώτα σημάδια σήψης γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα πως ήταν νεκρή για πάνω από ένα 24ωρο.

Η ασθένειά της είχε επιβαρύνει τον οργανισμό της τόσο πολύ, που η ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα. Γι’ αυτό, όπως είπε στο newsit.gr, θα περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

Τα αποτελέσματα αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα είναι εκείνα που θα αποκαλύψουν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τη Νανά Καραγιάννη.

Έφυγε από τη ζωή 41 μέρες μετά το τέλος της προηγούμενης περιπέτειάς της. Είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα". Ο πατέρας της την είχε μεταφέρει εκεί με λοίμωξη του αναπνευστικού. Ένα χρόνο πριν, στο ίδιο νοσοκομείο είχε δώσει τη μεγαλύτερη και πιο δύσκολη μάχη της. Είχε νοσηλευτεί στην εντατική, σε κωματώδη κατάσταση. Αλλά τότε τα κατάφερε.

Με δάκρυα στα μάτια και μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν πως η Νανά δεν ζει πια, οι γείτονές της στην Κυψέλη, δεν έκρυψαν τη θλίψη τους για το θάνατό της και αποκάλυψαν πως ήταν φανερά καταβεβλημένη το τελευταίο διάστημα, είχε απομονωθεί και ήταν παρατημένη από γνωστούς και φίλους.

Ήταν 11:00 το πρωί όταν κάτοικος της πολυκατοικίας, μια γυναίκα με την οποία η Νανά Καραγιάννη είχε φιλική σχέση, κατέβηκε και είδε τους αστυνομικούς στην είσοδο. «Ήταν πάρα πολύ καλή, ευαίσθητη γυναίκα. Είχαμε μιλήσει πολλές φορές για το πρόβλημά της. Ήταν δυναμική, έξυπνη. Δεν ήθελε να γίνει καλά. Μου έλεγε "δεν μπορώ άλλο, έχω κουραστεί". Ήταν χάλια ψυχολογικά, δεν ήθελε να γίνει καλά». Η ίδια γυναίκα αποκάλυψε πως η Νανά Καραγιάννη είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και όταν βγήκε από το νοσοκομείο της είχε πει "δεν θέλω να ζήσω άλλο". «Ήταν τόσο καλή, μας κρεμούσε σακούλες με φαγητό, τι άλλο να σας πω;», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: