ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Τούρκος ισλαμιστής δέρνει φοιτήτρια μέσα σε λεωφορείο επειδή «κολάστηκε» από το σορτσάκι της (βίντεο)

Ένας νεαρός Τούρκος ισλαμιστής, ο Ερτζάν Κιζιλατές, επιτέθηκε μέσα σε λεωφορείο των αστικών συγκοινωνιών στην Κωνσταντινούπολη στη...
Μελίσα Σαγλάμ, επειδή η κοπέλα φορούσε σορτσάκι.

Το όλο περιστατικό, που συνέβη στις 14 Ιουνίου, καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του λεωφορείου και δόθηκε στη δημοσιότητα από την εφημερίδα Birgün στις 21 Ιουνίου.

Η Σαγλάμ, που είναι φοιτήτρια, κατέθεσε μήνυση στον Κιζιλατές που οδήγησε στη σύλληψή του. Ωστόσο, ο τραμπούκος αφέθηκε ελεύθερος μετά την κατάθεσή του στον Εισαγγελέα.

Ο Κιζιλατές είπε στον Εισαγγελέα ότι «κολάστηκε» βλέποντας τα μπουτάκια της Σαγλάμ σε δημόσια θέα και για αυτό τη χτύπησε.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η φοιτήτρια κάθεται στη θέση της και χαζεύει στο κινητό της, ενώ ακριβώς πίσω της είναι ο δράστης που «βράζει».

Πλησιάζοντας στη στάση του να κατέβει, ο Κιζιλάτες σηκώνεται, κοντοστέκεται και ρίχνει ένα χαστούκι στη Σαγλάμ.

Εκείνη δεν φοβήθηκε, σηκώθηκε και του όρμησε. Ο Κιζιλατές όμως την έριξε κάτω και βγήκε από το λεωφορείο. Στη συνέχεια βλέπουμε τη φοιτήτρια, μετά τη μάχη που έδωσε, να κλαίει.

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι επιθέσεις σε γυναίκες «προκλητικά ντυμένες» μέσα σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Τουρκία, σε κάποιες περιπτώσεις είναι γυναίκες ισλαμίστριες που χτυπάνε τις «ακόλαστες».

Δείτε το βίντεο:

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: