ΣΙΝΕ

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Ένας παντρεμένος επιχειρηματίας συναντά σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ένα πανέμορφο κορίτσι

Ένας παντρεμένος επιχειρηματίας συναντά σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, ένα πανέμορφο κορίτσι και συμφωνεί να περάσει τη νύχτα μαζί της για 500 ευρώ.


Το πρωί, της λέει ότι επειδή κυκλοφορεί μόνο με κάρτες, θα έστελνε με τη γραμματέα του μια επιταγή με την αιτιολογία «ΜΙΣΘΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ».

Είχε αρχίσει ήδη να το μετανιώνει και να σκέπτεται πως τα 500 ευρώ είναι πολλά χρήματα για ένα βράδυ. Βάζει λοιπόν τη γραμματέα του να στείλει μια επιταγή 200 ευρώ μαζί με ένα σημείωμα:

«Αξιότιμη κυρία, σας στέλνω μια επιταγή 200 ευρώ ως μίσθωμα για το διαμέρισμα σας. Δε στέλνω τα αρχικώς συμφωνηθέντα επειδή όταν νοίκιασα το διαμέρισμα είχα την εντύπωση ότι δεν είχε ξανανοικιαστεί, ότι θα έχει αρκετή θέρμανση κι ότι θα ήταν σχετικά μικρό ώστε να με κάνει να νιώσω άνετα και βολικά. Μετά λύπης μου ανακάλυψα ότι είχε νοικιαστεί ήδη πολλές φορές, ήταν ψυχρό και αρκετά μεγάλο».

Την άλλη μέρα παίρνει πίσω την επιταγή με το ακόλουθο σημείωμα:

«Αγαπητέ κύριε, δεν μπορώ να καταλάβω πως περιμένετε ένα τόσο όμορφο διαμέρισμα να μείνει ξενοίκιαστο. Σε ότι αφορά τη θέρμανση, υπάρχει άφθονη αρκεί να ξέρετε να την θέσετε σε λειτουργία. Το διαμέρισμα δεν είναι καθόλου μεγάλο κι αν δεν έχετε τα κατάλληλα έπιπλα για να το γεμίσετε μην κατηγορείτε εμένα. Παρακαλώ να μας στείλετε το πλήρες μίσθωμα που συμφωνήσαμε, ειδάλλως θα αναγκαστούμε να επικοινωνήσουμε με τη σπιτονοικοκυρά σας και να της δείξουμε φωτογραφίες από την παραμονή σας στο διαμέρισμα μας»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: