ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Μόνο 1 Φλυτζάνι Από Αυτό Το Ρόφημα Μπορεί Να Καθαρίσει Το Έντερό Σας Σε 30 Μόλις Λεπτά

Η πεπτική διαδικασία είναι εξαιρετικά περίπλοκη και ο πεπτικός σωλήνας είναι ένας πολύπλοκος μηχανισμός. Εάν η πέψη παρεμποδίζεται, η γενική υγεία πλήττεται και ο οργανισμός...
δεν μπορεί να πάρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Οι περιττές ουσίες και οι τοξίνες συσσωρεύονται στο σώμα και οδηγούν σε πολλά προβλήματα υγείας.

Για να αποφευχθεί αυτό, πρέπει να αποτοξινώνετε το σώμα σας τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο και να ακολουθείτε υγιεινή διατροφή. Αυτό θα απομακρύνει τις τοξικές εναποθέσεις στο σώμα και θα βελτιώσει τη γενική υγεία.

Το παρακάτω ρόφημα θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το παχύ έντερο, να καταπολεμήσετε τη δυσκοιλιότητα και να βελτιώσετε την υγεία σας.

Ο χυμός μήλου είναι ένα από τα πιο ισχυρά συστατικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε το παχύ έντερο, μαζί με τον χυμό λεμονιού. Θα πρέπει να εξάγετε τον χυμό από τα μήλα σε αποχυμωτή ή μπλέντερ.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πιείτε ένα ποτήρι μη φιλτραρισμένο χυμό μήλου και μετά από 30 λεπτά, να πιείτε ένα ποτήρι νερό. Επαναλάβετε αυτό αρκετές φορές την ημέρα για 3 ημέρες.

Μπορείτε να πίνετε στα μεσοδιαστήματα χυμό λεμονιού για να ενισχύσετε τη δράση της διαδικασίας καθαρισμού του παχέος εντέρου ή απλά να προσθέσετε 2 κουταλιές φρέσκο ​​χυμό λεμονιού στον χυμό μήλου και να πίνετε το μείγμα 2 φορές την ημέρα.

Σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό, προσθέστε μια πρέζα αλάτι, τον χυμό ενός λεμονιού και λίγο μέλι. Πιείτε αυτό το ρόφημα κάθε πρωί μόλις ξυπνήσετε, με άδειο στομάχι.

truelife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις