ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Τι πρέπει να σκεφτείτε πριν γράψετε το παιδί σας σε εξωσχολικές δραστηριότητες

Οι εξωσχολικές δραστηριότητες είναι πολύ σημαντικές για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων, της φαντασίας και της δημιουργικότητας του παιδιού, ωστόσο είναι σημαντικό να...
απαντήσετε σε ορισμένα ερωτήματα πριν αποφασίσετε να το γράψετε σε κάποιο άθλημα, μουσικό όργανο, χορό ή ζωγραφική. Ιδού τα πέντε πράγματα, που σύμφωνα με το mamagers.gr, πρέπει να σκεφτείτε.

Έχουν συγκεκριμένο στόχο οι δραστηριότητες και οι στόχοι αυτοί ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία του παιδιού σας;

Θα έχει το παιδί ελεύθερο χρόνο; Ο ελεύθερος χρόνος για παιχνίδι ή ξεκούραση είναι εξίσου σημαντικός με τις δραστηριότητες για ένα παιδί, επομένως φροντίστε να μην φορτώνετε το πρόγραμμά του.

Του αρέσουν οι δραστηριότητες ή είναι κάτι που εσείς επιλέγετε για εκείνο; Είναι σημαντικό να αγαπάει την εξωσχολική δραστηριότητα που θα ακολουθήσει για να μην μετατραπεί σε αγγαρεία.

Ποιος είναι υπεύθυνος για την εξωσχολική δραστηριότητα; Ο εκπαιδευτικός ή ο υπεύθυνος μιας δραστηριότητας θα συμβάλλει στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του παιδιού, επομένως καλό είναι να έχετε μια εικόνα για το ποιος είναι.

Τι προσφέρει η δραστηριότητα στο παιδί; Ταιριάζει με τον χαρακτήρα του και τις προσδοκίες του ή με αυτό που θα ήθελε να πετύχει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic