ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Αστυνομικός δεν ήθελε να πιάσει κακοποιό για να μη λερωθεί

Ένας αστυνομικός στην Αγγλία φέρεται να αρνήθηκε να κυνηγήσει έναν οδηγό, όταν εκείνος έτρεξε να ξεφύγει σε ένα χωράφι, μετά από ατύχημα που προκάλεσε με το αυτοκίνητό του, γιατί δεν...
ήθελε να λερώσει τη στολή του!

Έξαλλος είναι ένας οδηγός στην Αγγλία ο οποίος μάλιστα κατήγγειλε πως οι αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή ενός ατυχήματος, αρνήθηκαν να κυνηγήσουν έναν ασυνείδητο οδηγό μέσα σε ένα χωράφι. Οδηγός ενός τετρακίνητου οχήματος πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, σε ένα αγγλικό χωριό και προκάλεσε ατύχημα παρασύροντας δύο άλλα αυτοκίνητα.

Οι οδηγοί-θύματα κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και είδαν τον οδηγό που προκάλεσε το ατύχημα να τρέχει σε ένα λασπωμένο χωράφι προκειμένου να ξεφύγει από την αστυνομία. Όταν ενημέρωσαν τους αστυνομικούς για αυτό, εκείνοι, όπως καταγγέλουν οι οδηγοί, απέφυγαν να ψάξουν γιατί φοβούνταν το σκοτάδι και δεν ήθελαν να λερώσουν τις στολές τους.

Οι υπεύθυνοι της αστυνομίας σχολίασαν το περιστατικό με κάθε επισημότητα, τονίζοντας πως οι αστυνομικοί που έφτασαν στη σκηνή του ατυχήματος προτίμησαν να τηρήσουν την ασφάλεια του δρόμου για τα διερχόμενα αυτοκίνητα, ενώ από τις έρευνές που έκαναν επί τόπου δεν προέκυψαν ίχνη του… φυγά.

Εκείνος λίγο αργότερα εθεάθη να μπαίνει σε ένα μπαρ, περίπου τρία χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο του ατυχήματος και αργότερα να φεύγει με ταξί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις