ΣΙΝΕ

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Μειωμένο έως 30% το τιμολόγιο ρεύματος σε Δυτική Μακεδονία

Το ειδικό τιμολόγιο ρεύματος για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας ψηφίστηκε από την Βουλή και αναμένεται η άμεση εφαρμογή του. Με την εφαρμογή του ειδικού τιμολόγιου τα νοικοκυριά θα έχουν άμεση μείωση...
30% στους λογαριασμούς τους και σύντομα θα ολοκληρωθεί η δέσμευση για την μείωση της τιμής του ρεύματος έως 50 % και στα επαγγελματικά τιμολόγια ρεύματος των επιχειρήσεων.

Μια πρόταση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας η οποία στηρίχθηκε από όλους του Βουλευτές Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ και τους τοπικούς φορείς και βρήκε την θετική ανταπόκριση από τον Πρωθυπουργό.

Όπως και η πρόταση για την ένταξη ΟΛΩΝ των αιτήσεων του Προγράμματος Νέων Αγροτών στην Δυτική Μακεδονία μετά και την παρέμβαση μου και την θετική εισήγηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό και υλοποιείται το αμέσως επόμενο διάστημα με την πληρωμή της προκαταβολής σε ΟΛΟΥΣ τους επιλαχόντες του Προγράμματος Νέων Αγροτών στην Δυτική Μακεδονία.

Το ειδικό τιμολόγιο, η ανάπτυξη του οδικού άξονα Ε65, ο διακρατικός αγωγός Φυσικού Αερίου ΤΑΠ, η εγκατάσταση σταθμού συμπίεσης του φυσικού αερίου στο βανοστάσιο GBV21 «Περδίκκας» του ΤΑΡ για την πλήρωση βυτίων, που θα μεταφέρουν το φυσικό αέριο στην Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Αμύνταιο, Φλώρινα και Γρεβενά, αλλάζουν μια και καλή τον χάρτη της περιοχής.

Οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού στο 1ο Συνέδριο παραγωγικής ανασυγκρότησης στην Δυτική Μακεδονία υλοποιούνται.

Αθόρυβα, με στοχευόμενες κινήσεις και σταθερά βήματα κάνουμε τις δεσμεύσεις μας πράξεις.

Ο Βουλευτής Γρεβενών 
Χρήστος Μπγιάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: