ΣΙΝΕ

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Γρεβενά: Κέντρο αυτοκινητοδρόμων με την ολοκλήρωση του Ε-65

Με την ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου Ε-65 σε λίγα χρόνια τα Γρεβενά και η Δυτική Μακεδονία θα γίνουν κέντρο αυτοκινητοδρόμων στην Βόρεια Ελλάδα όπου και...
δημιουργείται ένας συγκοινωνιακός κόμβος μεταξύ ανατολής –δύσης και βορρά- νότου. Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών κ. Χρήστος Μπγιάλας στην εξέλιξη αυτή συνδράμει η κυβέρνηση αποφασιστικά καθώς ολοκλήρωσε και παρέδωσε στην κυκλοφορία το κεντρικό τμήμα μεταξύ Τρικάλων και Ξυνιάδας μήκους 79χλμ, που είχε σταματήσει το 2011. 

Στα τέλη του Ιανουαρίου ξεκινούν οι εργασίες στο νότιο τμήμα, ενώ για το τμήμα από Τρίκαλα προς την Εγνατία -στην περιοχή του Κηπουρειού Γρεβενών-, που κατ ουσίαν είχε μείνει έμενε εκτός σχεδιασμού – βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξεύρεσης των απαραίτητων χρηματοδοτήσεων, με την έναρξη των εργασιών να προσδιορίζεται για το τέλος του 2018. 

Πρόκειται για ένα έργο εξήγησε ο κ. Μπγιάλας που φάνταζε άπιαστο όνειρο και αποτελούσε παγκόσμια πρωτοτυπία καθώς δεν είχε ούτε αρχή ούτε τέλος.

ΕΡΤ Κοζάνης 

Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις