ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΑΝΤΗΣΗ της ΝΟΔΕ Γρεβενών στην Τ.Ο. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γρεβενών

Η ΝΟΔΕ Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας δεν ανέμενε σε καμία περίπτωση ότι η τοπική του ΣυΡιζΑ Γρεβενών θα αντιλαμβανόταν πραγματικά τα προβλήματα της περιοχής μας. Δυστυχώς για τον τόπο μας, τα στελέχη της είναι στο...
δικό τους κόσμο και θεωρούν ότι οι συμπολίτες μας έχουν ξεχάσει ότι η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα μας χρέωσε 100 δις -και πολλά αλλά- σε όλη αυτή την τριετία…Ανεπιτυχώς η τοπική του ΣυΡιζα προσπαθεί να πείσει, αλλά η κοινωνία ευτυχώς και ξέρει και δεν ξεχνάει.

Επίσης πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι η κ. Αραμπατζή επισκέφτηκε το Νομό Γρεβενών ως Περιφερειακή Τομεάρχης Δυτικής Μακεδονίας της ΝΔ με στόχο τη γενικότερη χαρτογράφηση των προβλημάτων της περιοχής. Στο πλαίσιο της επίσκεψης είχε σύσκεψη στο Επιμελητήριο Γρεβενών με την Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου και τον Εμπορικό Σύλλογο, άκουσε τα προβλήματα, που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο των Γρεβενών και ανέπτυξε την πολιτική της ΝΔ για λιγότερους φόρους και άνοιγμα στην επιχειρηματικότητα.Επίσης μαζί με στελέχη της ΝΟΔΕ η κ. Αραμπατζή συναντήθηκε με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών, κ. Δαβίδ.

Δυστυχώς, η τοπική του ΣυΡιζΑ επιθυμεί απλά τη στείρα αντιπαράθεση για τη δημιουργία εντυπώσεων. Δε ενδιαφέρεται για την πραγματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου, αλλά κατά τη συνήθη τακτική της προσπαθεί να αποπροσανατολίσει και να υποβαθμίσει τις προσπάθειες που πραγματοποιεί η ΝΟΔΕ Γρεβενών και γενικότερα η ΝΔ για την ανάδειξη και καταγραφή προβλημάτων τόσο των Αγροτών, όσο και των υπολοίπων κλάδων της περιοχής μας.

Κύριοι του ΣυΡιζΑ,
Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε ότι η κοινωνία αναζητά την πολιτική αλλαγή. Ελπίζουμε αυτή να μην αργήσει πολύ για το καλό της χώρας μας."

Για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Γρεβενών,
Ο Πρόεδρος
Λεωνίδας Τεντόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις