ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Από αυτό τον βράχο έπεσε ο 16χρονος για τη selfie που πλήρωσε με τη ζωή του!

Ο 16χρονος ανέβηκε σε ένα βράχο στο Άλσος «Ανδρέα Παπανδρέου» στο Κερατσίνι, για να τραβήξει μία selfie φωτογραφία, αλλά ένα στραβοπάτημα προκάλεσε «βουτιά» στο κενό από ύψος 60 μέτρων.


Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 16χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε.


Έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να τραυματιστεί σοβαρά. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η κηδεία του 16χρονου Κωνσταντίνου, που ήταν το μοναχοπαίδι της οικογενείας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Απριλίου στις 15:00 από τον ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.

Η παρέα των νεαρών είχε ανέβει στο βράχο από την πίσω πλευρά, καθώς η πρόσβαση μέσα από το πάρκο δεν είναι δυνατή. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 16χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε. Στο 7ο Λύκειο Πειραιά, όπου φοιτούσε, η σημαία κυματίζει μεσίστια.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Ο Κωνσταντίνος ήταν ένα παιδί με το χαμόγελο, συνέχεια έκανε πλάκες και γέλαγε με τους συμμαθητές και με όποιον γνώριζε. Απ' όσο γνώρίζω πήγαινε συχνά στο άλσος, έκαναν βόλτες και τα λέγανε με την παρέα του. Τον άκουγα να λέει ειδικά τις Παρασκευές να πάνε εκεί για βόλτα» λέει στο protothema.gr ένας παλιός συμμαθητής του άτυχου 16χρονου.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: