ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Έσερνε την κόρη του από τα μαλλιά μέσα στο Σούπερ μάρκετ. Δείτε ΠΩΣ αντέδρασε μια πελάτισσα και έσωσε τη ζωή της μικρής!

Σας έχει τύχει ποτέ, να δείτε τυχαία σε δημόσιο χώρο, κάποιον γονέα που προσπαθεί να πειθαρχήσει το παιδί του με άσχημο τρόπο; Είναι μια δύσκολη στιγμή που από τη μια αισθάνεσαι...
πως πρέπει να μιλήσεις, αλλά από την άλλη λες πως ίσως να μη σου πέφτει λόγος.

Πρόσφατα, μια γυναίκα η οποία ψώνιζε σε ένα τοπικό μάρκετ του Τέξας, είδε έναν άνδρα να σέρνει την κόρη του από τα μαλλιά μέσα στους διαδρόμους. Το κοριτσάκι φώναζε: «Υπόσχομαι ότι δεν θα το ξανακάνω! Σε παρακαλώ σταμάτα!». Η γυναίκα, θεώρησε αυτή την συμπεριφορά ακραία και έτσι αποφάσισε να φωτογραφίσει και να αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία.

Όταν ο άνδρας, κατάλαβε ότι τον έβγαζε φωτογραφίες, της είπε ότι δεν είναι δική της δουλειά το τι κάνει εκείνος με το παιδί του. Η γυναίκα όμως απάντησε: «Αυτή τη στιγμή αυτό το μικρό κορίτσι είναι δική μου δουλειά και πρέπει να αφήσεις τα μαλλιά της τώρα!»
Η γυναίκα επικοινώνησε απευθείας με το αστυνομικό τμήμα για να αναφέρει το περιστατικό. Προς έκπληξή της όμως, της είπαν πως είχαν ήδη λάβει και άλλες σχετικές κλήσεις, και τους είχαν ενημερώσει για αυτή την κατάσταση. Έτσι, ανέλαβαν άμεση δράση με σκοπό να ερευνήσουν το θέμα.

Η αστυνομία, ανησυχούσε πολύ για την συμπεριφορά και την επιθετικότητα αυτού του πατέρα, ωστόσο, είχε το δικαίωμα ως γονιός να πειθαρχήσει το παιδί του με τον τρόπο που νομίζει. Παρόλα αυτά, δεν γινόταν να αφήσουν αυτό το κορίτσι αβοήθητο. Έπρεπε να συνεχίσουν τις έρευνες.

Οι κάτοικοι των ΗΠΑ, κάνουν κάθε χρόνο στην αστυνομία περίπου 240 εκατομμύρια κλήσης, που όμως δεν είναι όλες έκτακτης ανάγκης. Κάποια τηλεφωνικά κέντρα της άμεσης δράσης υπολειτουργούν λόγω κακής τεχνολογίας, με αποτέλεσμα να μπερδεύονται οι κλήσεις και να δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα.

Εσείς έχετε βρεθεί ποτέ σε κάποιο αντίστοιχο περιστατικό; Αν ναι, πως το αντιμετωπίσατε;


Δεν υπάρχουν σχόλια: