ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Ποιες είναι οι 15 πρώτες χώρες με τους περισσότερους οπαδούς που ταξίδεψαν στην Ρωσία

Στον πυρετό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με άνοδο των αφίξεων των επισκεπτών στην Ρωσία και το ForwardKeys ανακοίνωσε την λίστα των 50 χωρών από όπου προέρχεται ο μεγαλύτερος αριθμός οπαδών... (σύμφωνα με τα στοιχεία αεροπορικών εταιρειών από τις 4 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου).

Η χώρα στην κορυφή της λίστας, με τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών, είναι οι ΗΠΑ. Και ακολουθούν Βραζιλία, Ισπανία, Αργεντινή, Νότια Κορέα, Μεξικό, Κίνα, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Αίγυπτος, Αυστραλία, Περού, Χονγκ Κονγκ, Ισραήλ και Σουηδία.
Η ForwardKeys εκτιμά ότι οι λόγοι για την πρώτη θέση των ΗΠΑ έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι είναι η μεγαλύτερη αγορά εξερχόμενων ταξιδιών στον κόσμο και ότι έχει ένα ευρύτατο λατινικό τμήμα στον πληθυσμό της.

Μία αξιοσημείωτη απουσία από τη λίστα των 50 πρώτων είναι το Βέλγιο. Η χώρα έχει προκριθεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν εμφανίζεται σε καμία από τις αναλύσεις. Η εξήγηση σύμφωνα με την ForwardKeys είναι η κατάρρευση της Vim Airlines, το περασμένο φθινόπωρο, η οποία είχε ένα σημαντικό μερίδιο των πτήσεων μεταξύ Βρυξελλών και Ρωσίας και πιθανόν πολλοί Βέλγοι να πετούν από γειτονικές χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις