ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Δέκα «βρώμικα» κολπάκια για να μην σε χωρίσει ένας άντρας ποτέ!

Με το 9ο θα τον αποτρελάνεις!
Ο σύντροφος σας δεν είναι πια τρυφερός όπως παλιά; Η σχέση σας έχει πάρει τον κατήφορο και δεν ξέρετε τι πάει στραβά; Ίσως να παίζει ρόλο η στάση σας απέναντι του.



Το έχετε σκεφτεί ποτέ αυτό; Σήμερα θα σας εξηγήσουμε πώς να τον κάνετε πιο τρυφερό και στοργικό.

Είναι εύκολο να τραβήξετε έναν άντρα με την ωραία εμφάνιση και το άψογο σώμα σας, αλλά ο δρόμος για την καρδιά του είναι μέσω της δημιουργίας ενός βαθιού συναισθηματικού δεσμού μαζί του.

Η συναισθηματική σύνδεση είναι απαραίτητη για οποιαδήποτε σχέση, προκειμένου να είναι επιτυχημένη και να διαρκέσει. Με αυτό τον τρόπο θα θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί σας, να σας κάνει ευτυχισμένη και να περνά όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο γίνεται μαζί σας.

Διαβάστε τα παρακάτω 10 κόλπα:

1. Γίνετε το βραβείο

Οι άνθρωποι από την φύση τους εκτιμάνε τα πράγματα για τα οποία εργάστηκαν σκληρά και αυτό ισχύει και στις σχέσεις. Οι άντρες δεν θέλουν μια γυναίκα που μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε, θέλουν ένα βραβείο. Γι'αυτό δείξτε ότι είστε μια γυναίκα που αξίζει. Επιτρέψτε του να σας πολιορκήσει και να σας κυνηγήσει και όταν τον αφήσετε να σας πιάσει, θα θέλει να σας κρατήσει για πάντα!

2. Παινέψτε τον
Επαινέστε τα κατορθώματα του, μικρά και μεγάλα. Η αποδοχή σας τον κάνει να αισθάνεται ασφάλεια και αγάπη μέσα σε αυτόν τον σκληρό κόσμο. Θα νιώθει ότι μπορεί να κατακτήσει τα πάντα όσο σας έχει στην ζωή του. Επαινώντας τις πράξεις του θα τον κάνετε να θέλει να αριστεύσει σε κάθε τομέα της ζωής του, ακόμα και την σχέση σας.

3. Δεθείτε πνευματικά
Αν θέλετε η σχέση σας να κρατήσει, αποφύγετε τις επιφανειακές συζητήσεις, δεν θα σας πάνε μακριά. Πρέπει να ωριμάσετε – το ίδιο και το θέμα των συζητήσεων σας. Μιλήστε για το τι συμβαίνει στον κόσμο. Οι αγαπησιάρικες συζητήσεις δεν θα βοηθήσουν την σχέση σας να αναπτυχθεί. Φροντίστε να εστιάσετε σε θέματα που σας ενδιαφέρουν και με τα οποία αισθάνεστε άνετα. Μέσα από αυτό θα δεθείτε πολύ περισσότερο με τον σύντροφο σας.

4. Γίνετε η ασφάλεια του
Όταν περνά μια δύσκολη μέρα, με το που σας βλέπει, θα πρέπει να ηρεμεί και να χαμογελά. Αυτό δεν συμβαίνει αυτόματα, χρειάζεται προσπάθεια από μέρους σας. Έτσι θα πρέπει να αισθάνεται ο σύντροφος σας κάθε μέρα. Θα θέλει να γυρίσει σπίτι μαζί σας, γιατί του χαρίζετε μια αίσθηση συναισθηματικής και σωματικής ασφάλειας. Η παρουσία σας τον κάνει να αισθάνεται προστατευμένος από τον κόσμο.

5. Χρειάζεται χρόνο
Δεν χρειάζεται να βιάζεστε, μια δυνατή σχέση απαιτεί υπομονή και χρόνο για να χτιστεί. Γι'αυτό, μην αγχώνεστε αν ο σύντροφος σας δεν είναι αρκετά τρυφερός. Ίσως χρειάζεται παραπάνω χρόνο για να κατανοήσει και να αντιδράσει σε όλα τα σήματα σας. Είναι ένας πραγματικά αποτελεσματικός τρόπος για να δυναμώσει η αγάπη του.

6. Κρατήστε τα μυστικά του
Το απόλυτο σημάδι εμπιστοσύνης είναι όταν μπορείτε να κρατήσετε όλα τα μυστικά ανάμεσα σας. Αν ξέρει ότι μπορεί να έρθει σε σας και να μοιραστεί οτιδήποτε είναι στο μυαλό του και ότι δεν θα τον κρίνετε, τότε η σχέση σας έχει φτάσει στο απόλυτο επίπεδο αγάπης και οικειότητας. Θα γίνετε η καλύτερη φίλη και το πρόσωπο εμπιστοσύνης του. Αν ξέρει μέσα του ότι δεν θα αποκαλύψετε τις πιο κρυφές του σκέψεις σε κανέναν, τότε θα αφήσει τις επιφυλάξεις και θα δεθείτε ακόμη περισσότερο.

7. Δώστε του μια ευκαιρία
Ένας από τους λόγους που μπορεί ένας άντρας να χάσει την τρυφερότητα είναι η επιθυμία μας να παίρνουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε τα πάντα μόνες μας. Δώστε του μια ευκαιρία να εκφράσει την αγάπη και τα συναισθήματα του. Αξίζει να το δοκιμάσετε! Δώστε του την ελευθερία να δράσει μόνος του. Τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν.

8. Μην μαλώνετε ύπουλα
Έχετε κάνει ποτέ σχέση με κάποιον που τόνιζε όλες τις αδυναμίες σας κάθε φορά που μαλώνατε; Ακόμα και οι φίλοι και οι συγγενείς το κάνουν αυτό για να κερδίσουν έναν καβγά. Είναι ο χειρότερος τρόπος για να πάρετε το πάνω χέρι. Θα καταστρέψετε την εμπιστοσύνη που έχετε χτίσει μέσα από την σχέση σας. Μην το κάνετε ποτέ.

9. Να είστε ανοιχτή στο να μαθαίνετε
Η χειριστική συμπεριφορά κλείνει την καρδιά μας και μας αποξενώνει από τον σύντροφο μας. Όταν επιλέγουμε να είμαστε ανοιχτοί στο να μαθαίνουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας και τον σύντροφο σας, ανοίγουμε την καρδιά μας και μπορούμε να δεθούμε μαζί του.

10. Δείξτε ευγνωμοσύνη
Οι περισσότεροι άντρες δεν ζητάνε πολλά. Το μόνο που θέλουν είναι να αισθάνονται αγάπη και εκτίμηση. Μετά από χρόνια σχέσης ξεχνάμε να πούμε «ευχαριστώ». Θυμάστε το πρώτο σας ραντεβού; Άνοιξε όλες τις πόρτες για εσάς. Δείξτε προσοχή και αγάπη, όταν κάνει τέτοια πράγματα για σας. Κάνει θαύματα...

fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις