ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Δεν Φαντάζεστε γιατί ο Ρονάλντο δεν θα ξυριστεί μέχρι το τέλος του Μουντιάλ!

Θα πάθετε πλάκα…!

Αν και στα γήπεδα εμφανίζεται πάντα ξυρισμένος και περιποιημένος, σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει λανσάρει ένα...

πιο ατημέλητο λουκ!

Συγκεκριμένο ο άσσος της Πορτογαλίας έχει εμφανιστεί με ένα περίεργο μουσάκι, το οποίο δεν έχει αφήσει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Μάλιστα, στον αγώνα με την Ισπανία ο Κριστιάνο σκόραρε και το πανηγύρισε χαϊδεύοντας το πηγούνι του και το μουσάκι του! Αμέσως πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι η κίνηση αυτή ήταν απάντηση στο πρόσφατο πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Paper», όπου ο Μέσι ποζάρει με έναν τράγο, ως «παιχνίδι» με το αγγλικό ακρωνύμιο G.O.A.T. (Greatest of all Time, ο καλύτερος όλων των εποχών), που ως λέξη σημαίνει τράγος, κατσίκα.

Πολλά ειπώθηκαν για το συγκεκριμένο λουκ και άλλα τόσα γράφτηκαν, σήμερα όμως ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε το πραγματικό λόγο γι΄αυτή την εμφάνιση.
Τελικά δεν υπάρχει καμία θεωρία συνωμοσίας από πίσω… απλώς πρόκειται για ένα εσωτερικό αστείο.

«Πρόκειται για ένα αστείο με τον Κουαρέσμα. Ήμασταν στη σάουνα και ξυριζόμουν. Άφησα ένα μουσάκι και του είπα αν σκοράρω κόντρα στην Ισπανία, δεν θα το ξυρίσω μέχρι το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έφερε καλή τύχη και σκόραρα κόντρα στην Ισπανία και σήμερα με το Μαρόκο. Οπότε θα το κρατήσω», δήλωσε ο 33χρονος αρχηγός των Ιβήρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις