ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Τεράστια φάλαινα προστατεύει δύτη από καρχαρία βάζοντάς την κάτω από το πτερύγιο. Βίντεο

Η απίστευτη στιγμή που μία φάλαινα προσπαθεί να προστατέψει μία δύτη από επικείμενη επίθεση καρχαρία έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Tο περιστατικό συνέβη στα...

Εξαφανίστηκε 17χρονη από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό της 17χρονης Όλγας Κ. που έχει εξαφανισθεί από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Amber Alert εξέδωσε το...

Αν γράψεις I’m a flat-earther στο Google Translate τι θα δεις; Το τρολάρισμα της Google

Η σατανική Google αποφάσισε να κοροϊδέψει τους flat - earthers, όπως μόνο αυτή ξέρει.

Οι υποστηρικτές του «κινήματος» που υποστηρίζουν ότι η Γη είναι επίπεδη, δεν δέχονται καμία απόδειξη για...

Πήγε να αποφύγει την κίνηση με τη μηχανή του και δείτε τι έπαθε (video)

Τα 'θελε και τα 'παθε!

Δύσκολα θα ξεχάσει το οδυνηρό πάθημά του ο μοτοσικλετιστής που πρωταγωνιστεί στο παρακάτω βίντεο, ο οποίος κατέληξε να...

Βάζει βρασμένα ζυμαρικά σε τηγάνι - Μόλις δείτε γιατί θα το κάνετε αμέσως! (video)


Αυτή τη συνταγή θα την λατρέψετε!!!
Ότι πρέπει για μεσημεριανό!

Υπάρχει κάτι πιο χαρακτηριστικό της ιταλικής κουζίνας από τα ζυμαρικά; Με πάνω από...

Η Γαμήλια φωτογράφηση που κάνει θραύση στο ίντερνετ! Ο λόγος; Δείτε ολόκληρη τη Φωτογραφία και θα καταλάβετε…

H Jenessa McKillen και ο άντρας της, Brad, παντρεύτηκαν μια όμορφη μέρα στο Ontario του Καναδά στις 20 Μαΐου. Πριν τον γάμο, το ζευγάρι πόζαρε στην οικογενειακή φάρμα της Jenessa για...

Αυτό θα πει δικαιοσύνη: Έδειξε τα @@ια του στους δικαστές και αθωώθηκε!

Μια πρωτοφανή υπερασπιστική γραμμή ακολούθησε ο δικηγόρος ενός κατηγορούμενου για βιασμό στις ΗΠΑ, συμβουλεύοντας τον πελάτη του να δείξει τα γεννητικά του όργανα στο δικαστήριο. 
Και τελικά,...

Αυτά είναι τα 4 λάθη που κάνετε με το άρωμά σας και δεν διαρκεί

Δείτε τα 4 μυστικά για να έχει περισσότερη διάρκεια

Λένε πως το άρωμά μας είναι η σφραγίδα μας...

Τον συνέλαβε η κάμερα να… φτύνει στο νερό του αφεντικού του - video

Κακά συναπαντήματα με διευθυντές και προϊσταμένους κάθε είδους έχουν οι περισσότεροι, μόνο που ψάχνουν άλλους τρόπους να εκφράσουν τον θυμό ή τη δυσαρέσκειά τους.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Meghan Markle μετά τον γάμο μας άφησε άφωνο

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο πολυαναμενόμενος γάμος του Πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle. 

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω στη νύφη, η οποία απέδειξε ότι...

Ποδηλάτης επιτέθηκε με τεράστιο μαχαίρι σε οδηγό που του έκλεισε τον δρόμο

Με ένα τεράστιο μαχαίρι στο χέρι του επιχείρησε ένας ποδηλάτης να ζητήσει το λόγο από τον 19χρονο οδηγό που τον έκλεισε και παραλίγο να τον ρίξει στο Κρόιντον του νότιου Λονδίνου.

Δείτε το βίντεο...

Σοκαριστικά πλάνα: Αστυνομικός κακοποιεί κοπέλα σε παραλία μετά από αλκοτέστ

Η 20χρονη αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για αντίσταση κατά των Αρχών, ωστόσο η ίδια δηλώνει πως θα κινηθεί νομικά εναντίον των ενστόλων που την κακοποίησαν

Αμερικανοί επιστήμονες: Πώς η μαγειρική σόδα βοηθά στη θεραπεία του καρκίνου

Ένα από τα πιο φθηνά υλικά που χρησιμοποιούμε συχνά στην κουζίνα μας φαίνεται ότι έχει ευεργετικές ιδιότητες στην καταπολέμηση του καρκίνου.

Σε αυτήν την πόλη της Γερμανίας ο κόσμος μετακινείται εναέρια για να πάει στη δουλειά

Στην Wuppertal το τρένο περνάει από τον… αέρα
Σε περίπτωση που έχεις επισκεφθεί τη Γερμανία, θα έχεις χρησιμοποιήσει τα Έσμπαν και το Ούμπαν, δηλαδή...

Ευρυαγγείες και ραγάδες εξαφανίζονται με αυτό το αδιάβροχο foundation σώματος

Ο χειμώνας –όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε- έχει ένα καλό: μας αφήνει να χαλαρώσουμε χωρίς να αγχωνόμαστε για τυχόν ευρυαγγείες και ραγάδες ή άλλες ατέλειες στην επιδερμίδα μας. Αν αυτά είναι ικανά να σας σταματήσουν από...

Τελικά πρέπει να πλένουμε τα χέρια μας με ζεστό ή κρύο νερό;

Είναι γνωστό πως επικρατεί η αντίληψη πως το πλύσιμο με ζεστό νερό είναι πιο αποτελεσματικό στην απομάκρυνση μικροβίων σε σύγκριση με το πλύσιμο με κρύο νερό. 

Αληθεύει όμως κάτι τέτοιο;...

Έφυγε από τη ζωή η «κυρία Θάλεια» του «Ρετιρέ»

Η Μαρία Μαρτίκα ήταν 86 ετών - Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Μάκης Δελαπόρτας με ανάρτησή του στο Facebook.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία...

Νέο κανάλι στην ελληνική τηλεόραση – Πότε ξεκινά και ποιοι το στελεχώνουν

Με το εμπορικό σήμα Νέο Κανάλι θα βγει στον αέρα από τη συχνότητα του...

Κιλκίς: Αγρότης καλλιεργούσε μεγάλη χασισοφυτεία με 418 δενδρύλλια

Έτοιμος να τρυγήσει την παραγωγή του από την ιδιαίτερα μεγάλη σε έκταση χασισοφυτεία που καλλιεργούσε σε ένα αγροτεμάχιο, ήταν ένας 53χρονος αγρότης ο οποίος...

Λουκέτο στο γνωστό εστιατόριο Βαρούλκο

Όπως διευκρινίζεται από αρμόδιες πηγές της ΑΑΔΕ ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κοπεί τιμολόγιο αξίας 1.500 ευρώ.

Τι απαντά το εστιατόριο...

Λουκέτο 48 ωρών επέβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στο γνωστό εστιατόριο Βαρούλκο στο Μικρολίμανο.

Όπως διευκρινίζεται από αρμόδιες πηγές της ΑΑΔΕ ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κοπεί τιμολόγιο αξίας 1.500 ευρώ.

Παράλληλα ερευνάται η ταμειακή μηχανή της εταιρίας.
Ανακοίνωση, ωστόσο, εξέδωσε το εστιατόριο το οποίο μεταξύ των άλλων σημειώνει ότι "η επιχειρηματολογία στην οποία βασίστηκε η απόφαση του κλιμακίου ελεγκτών δεν ευσταθεί" και συμπληρώνει πως "θα προσφύγει ενάντια σε αυτήν την κατάφορα άδικη απόφαση, ενώ επιφυλάσσεται να διεκδικήσει και κάθε άλλο νόμιμο δικαίωμά της έναντι κάθε υπευθύνου προκειμένου να προστατεύσει τη φήμη και την ομαλή λειτουργία της".

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Βαρούλκο:

"Αθήνα, 1η Ιουνίου 2018

Με αφορμή αναρτήσεις και ανακοινώσεις που έχουν γίνει στο διαδίκτυο για δήθεν παράβαση που έγινε χθες βράδυ στο εστιατόριο Βαρούλκο, θα θέλαμε αρχικά να ενημερώσουμε ότι το εστιατόριο Βαρούλκο αποτελεί το εστιατόριο που στα 30 χρόνια λειτουργίας του έχει αποδείξει ότι έχει ανταποκριθεί, όλα αυτά τα χρόνια, με το παραπάνω στις υποχρεώσεις του προς όλους αρμόδιους φορείς.

Το εστιατόριο θα ήθελε να καταστήσει απόλυτα ξεκάθαρο ότι η επιχειρηματολογία στην οποία βασίστηκε η απόφαση του κλιμακίου ελεγκτών δεν ευσταθεί.

Σε σχέση με την παράβαση που φέρεται να έχει διαπιστώσει η ΑΑΔΕ ενημερώνουμε ότι παρόμοια παράβαση δεν έχει ουσιαστικά διαπιστωθεί, αφού το θέμα που δημιουργήθηκε αφορά την έλλειψη συγχρονισμού της έκδοσης ενός δελτίου παραγγελίας με το αντίστοιχο οριστικό παραστατικό το οποίο όμως εκδόθηκε.

Η συγκεκριμένη συναλλαγή για την οποία το ελεγκτικό κλιμάκιο επικαλείται έλλειψη παραστατικού αφορούσε σε φιλοξενία group επισκεπτών ταξιδιωτικού πρακτορείου, με το οποίο η εταιρεία μας έχει πολυετή συνεργασία και με τον οποίο συνεργάτη όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται στη βάση επίσημων οικονομικών προσφορών και εξοφλούνται πάντοτε μέσω εταιρικού τραπεζικού λογαριασμού, έχοντας κόψει μέχρι τώρα πάνω από 50 παραστατικά-τιμολόγια στα πλαίσια της συνεργασίας μας.

Η απόφαση που λήφθηκε από τους ελεγκτές συνέβη από παρανόηση επειδή έφθασε στο εστιατόριο το πούλμαν να παραλάβει το γκρουπ που έπρεπε να αναχωρήσει εκείνη την ώρα, ώρα αιχμής για το εστιατόριο. Για το λόγο αυτό που χρειαζόταν το ταμείο λίγο ακόμα χρόνο να κάνει την επιβεβαίωση της κατανάλωσης του γκρουπ και να κόψει το τελικό τιμολόγιο. Τα μέλη του γκρουπ όπως είναι κατανοητό δεν θα πλήρωναν τα ίδια, αφού η συναλλαγή είχε συμφωνηθεί μέσω πρακτορείου.

Σε μια επιχείρηση η οποία εδώ και 30 χρόνια τιμά την ελληνική γαστρονομία, η οποία απασχολεί περισσότερους από 90 μόνιμους εργαζομένους, καταβάλλοντας εμπρόθεσμα κάθε φόρο, τέλος και εισφορά είναι άτοπο να ισχυρίζεται κανείς ότι δεν εξέδωσε τιμολόγιο αξίας 1.500 ευρώ για παροχή υπηρεσιών για τις οποίες είχε ήδη λάβει μέσω τράπεζας προκαταβολή έναντι του τελικού τιμολογίου και για τις οποίες είχαν συνταχθεί και υπογραφεί επίσημες οικονομικές προσφορές.

Είναι σκόπιμο να τονισθεί ότι το εστιατόριο έχει δεχθεί δεκάδες ελέγχους, περισσότερους από οποιοδήποτε άλλο εστιατόριο στο Μικρολίμανο, έχοντας αποδείξει κατ΄ επανάληψη την απόλυτη νομιμότητα της λειτουργίας του σε όλα τα επίπεδα. Επιβεβαιώνουμε ότι όλοι οι πελάτες μας, μεμονωμένοι, εταιρίες ή πρακτορεία λαμβάνουν παραστατικά.

Σε μια τόσο ευαίσθητη για την επιχείρηση περίοδο, ακριβώς πάνω στην έναρξη της τουριστικής περιόδου και 3 μόλις ημέρες πριν από την έναρξη των Ποσειδωνίων 2018 κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η αγωνία κάποιων να επιβάλλουν ποινές που δεν έχουν ουσιαστική βάση.

Η εταιρική οικογένεια του Βαρούλκου προφανώς και θα προσφύγει ενάντια σε αυτήν την κατάφορα άδικη απόφαση, ενώ επιφυλάσσεται να διεκδικήσει και κάθε άλλο νόμιμο δικαίωμά της έναντι κάθε υπευθύνου προκειμένου να προστατεύσει τη φήμη και την ομαλή λειτουργία της".


Μίνι καύσωνας έρχεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες

Σαν να βιάζεται πολύ φέτος ο καιρός να μας βάλει στο κατακαλόκαιρο! Η Αφρική αρχίζει να…