ΣΙΝΕ

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2-1. ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.


ΒΕΡΟΙΑ - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2-1 
(Δημ. Στ. Βέροιας)

(3' Λαναρής φάουλ, 45' αυτ Βελώνης - 32' Γεωργίου σουτ) ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαλιώτης (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Νατσιούρας (Λάρισας), Πεντζερετζής (Κιλκίς).


Μπορεί η ομάδα της Βέροιας να φέρει τον τίτλο της “βασίλισσας”, ο Πυρσός έδειξε όμως με την ανωτερότητα του ποιος ήταν ο “Βασιλιάς ”του γηπέδου. Έναν τίτλο όμως που του στέρησε ο γνωστός διαιτητής κύριος Βαλιώτης με το μη καταλογισμό δύο πέναλτι (29ο και στο 32ο λεπτό) και ακυρώνοντας ένα γκολ του Δουλκερίδη στο δεύτερο ημίχρονο υποδεικνύοντας επιθετικό φάουλ γιατί συγκρούστηκαν δύο παίκτες των γηπεδούχων και αυτό σύμφωνα με τους “κανονισμούς” του κυρίου Βαλιώτη είναι παράβαση…

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκόρ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαναρή στο 3ο μόλις λεπτό.
Ο Πυρσός αντέδρασε και μόλις στο 5ο λεπτό βρέθηκε κοντά στο γκόλ αλλά ο Βελώνης αστόχησε από πλεονεκτική θέση μετά από πάσα του Γεωργίου.
Στο 29΄μετά από απόκρουση του Κοτταρίδη σε σουτ του Γεωργίου η μπάλα βρήκε το χέρι του Τριάντου, ο διαιτητής δεν είδε τίποτε όπως και στο 32΄όταν ο Καπίας έσπρωξε τον Τζιώρα και τον έριξε στο χόρτο στο ύψος του πέναλτι.
Στο 33΄ο Γεωργίου με πλασέ μετά από σέντρα του Στουρνάρα πέτυχε την ισοφάριση για τους πράσινους.
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μετά από λάθος υπόδειξη του επόπτη για αμυντικό φάουλ η ομάδα της Βέροιας ξαναπήρε το προβάδισμα με αυτογκόλ του Βελώνη αφού ο διαιτητής δεν είδε ξανά τον Καπία να κάνει επιθετικό φάουλ στον παίκτη του Πυρσού.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γρεβενιώτες κυριάρχησαν στο γήπεδο αλλά ο Κοτταρίδης που ήταν ο κορυφαίος παίκτης για την ομάδα της Βέροιας απέκρουσε στο 47΄την κεφαλιά του Τζιώρα όπως και στο 49΄το σούτ του Δουλκερίδη.
Στο 82΄ο Μάντζιαρης απομάκρυνε σούτ του Τζιώρα πάνω στη γραμμή της εστίας ενώ στο 86΄ μετά από έξοχη σέντρα του Γκαρόζη, ο Γεωργίου σούταρε αλλά και πάλι ο Κοτταρίδης απέκρουσε κρατώντας έτσι την νίκη για την ομάδα της Βέροιας.

Βέροια:
Κοτταρίδης, Ματζιαρίδης, Τριάντος, Καπίας, Τσιμόπουλος, Μπαχράμης, (Βέργος 86΄) ,Εκβιστ, Καλτσάς, (Βούλγαρης 80΄), Λαναρής, (Μυροφορίδης 70΄), Γκέσιος, Καραγιάννης.

Πυρσός:
Σουμουλίδης, Νάιντος (Αλεξανδρής 46΄), Κουρδάκης, Στουρνάρας, Σερέτης, Γκαρόζης, Χατζής (Μπανούσης 63΄), Δουλκερίδης (Χατζηβασιλειάδης 80΄), Τζιώρας, Βελώνης, Γεωργίου.

 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
28η Αγωνιστική
Φωκικος - Βισαλτιακος 1-0
Ρεπό - Εορδαϊκος 2007 -
Νικη Βολου - Καστορια 3-0 α.α.
Δοξα Κρανουλας - Οδυσσεας Αν. Σερ. 0-0
Μακεδονικος - Αναγεννηση Γιαν. 1-3
Εθνικος Φιλιπ. - ΠΑΟΝΕ 2-1
Αναγεννηση Επαν. - Τρικαλα 0-1
Βεροια - Πυρσος Γρεβενων 2-1
Θερμαϊκος - Κοζανη 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις