ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Αλλάζει προπονητή ο Ολυμπιακός


Στην απόφαση αντικατάστασης του Έβαλντ Λίνεν οδηγείται ο Ολυμπιακός μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό του από την Ευρώπη. Σενάρια με πρωταγωνιστή τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ποια η επίσημη θέση της ΠΑΕ όπως εκφράστηκε από τον Γιάννη Μώραλη. Αναλαμβάνω την ευθύνη είπε ο Λίνεν. Πυρ και μανία με Ντιόγκο, βαριά καμπάνα στον Βραζιλιάνο, αμφίβολο το μέλλον του στην ομάδα.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένη να αλλάξει άμεσα τον Γερμανό τεχνικό που θεωρείται βασικός υπεύθυνος για τον αποκλεισμό, με τις επιλογές του πριν από τον αγώνα αλλά και κατά τη διάρκειά του.

Οι επίσημες εξελίξεις αναμένονται με την επιστροφή της ομάδας από το Ισραήλ, αλλά ήδη υπάρχουν σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό έτοιμο να κάνει πρόταση στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η διοίκηση ήταν πυρ και μανία με συγκεκριμένους παίκτες της ομάδας και ίσως και εδώ υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις.

Στον Ολυμπιακό έβραζαν με τον Ιταλό διαιτητή και τις αποφάσεις του, αλλά με τέτοια εμφάνιση και τέτοιο κάζο η διαιτησία πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Η θέση της ΠΑΕ

Στο Τελ Αβίβ η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράστηκε από τον αντιπρόεδρο Γιάννη Μώραλη:

«Αποκλειστήκαμε από υποδεέστερη ομάδα.Το μήνυμα εστάλη προς όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θεωρούμε τον αποκλεισμό κάτι άσχημο για εμάς γιατί θέλαμε πολύ τη συμμετοχή μας στους ομίλους. Η διοίκηση είναι έντονα προβληματισμένη και σκοπεύει να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις για την υλοποίηση των στόχων, που είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είναι αυτονόητο ότι η απαράδεκτη ενέργεια του Ντιόγκο θα τιμωρηθεί ανάλογα. Υπάρχει έντονος προβληματισμός και για τη διαιτησία. Η κακή απόδοση από την πλευράς μας, δεν σημαίνει ότι έπρεπε να έχουμε τέτοια αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση την Παρασκευή με τον κ. Λίνεν".

Λίνεν: Εγώ φταίω

Κατεβασμένα κεφάλια, απογοήτευση και λίγα λόγια στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό σοκ του Ολυμπιακού από το Γιουρόπα Λιγκ, στο Τελ Αβίβ από την Μακάμπι. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Έβαντ Λίνεν ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό, υπεραμύνθηκε της απόφασης του να αφήσει στον πάγκο τον Βασίλη Τοροσίδη, ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προτίμησε τον Χολέμπας αντί του Ραούλ Μπράβο στο αριστερό άκρο της άμυνας.

«Είμαστε όλοι απογοητευμένοι που ο Ολυμπιακός δεν συνεχίζει στην Ευρώπη. Φυσικά ως προπονητής αναλαμβάνω την ευθύνη για την κακή εικόνα και τον αποκλεισμό», δήλωσε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός.

Για τις επιλογές του στην άμυνα: «Επέλεξα τον Αβραάμ για τη βασική ενδεκάδα γιατί ήταν έτοιμος, σε αντίθεση με τον Τοροσίδη ο οποίος δεν μπορούσε να βγάλει το 90λεπτο. Μίλησα με τον Βασίλη και συμφωνήσαμε να μείνει στον πάγκο. Ο Χολέμπας ήταν πολύ καλός στο πρώτο παιχνίδι, γι’ αυτό έπαιξε, χωρίς πάντως να αγνοώ ότι είχε αρκετά προβλήματα σήμερα, αφού είχε να αντιμετωπίσει τον καλύτερο παίκτη της Μακάμπι. Έκρινα πως έπρεπε να παίξει ο Χόλεμπας και όχι ο Ραούλ Μπράβο».»

Φυσικά στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν είχαν όρεξη για πολλές κουβέντες και οι άνθρωποι της Μακάμπι τους διευκόλυναν αφού δεν επέτρεψαν πολλές ερωτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις