ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Αγγλία: Πήρε το Σούπερ Καπ η Γιουνάιτεντ






Για 14η φορά στην ιστορία της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε το «Community Shield» στην Αγγλία και κέρδισε την εύνοια των... οιωνών, που θέλουν εδώ και τρία χρόνια την ομάδα που κατακτά το πρώτο τρόπαιο στο Νησί να στέφεται και πρωταθλήτρια στο φινάλε της σεζόν.
Η Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-1 της Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ» χάρη στα γκολ των Αντόνιο Βαλέντσια (41’), Χαβιέρ Ερνάντεζ (76’) και Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (90+). Για την Τσέλσι σκόραρε στο 83ο λεπτό ο Σαλομόν Καλού, μειώνοντας προσωρινά σε 2-1.
Το κυριακάτικο τρόπαιο είναι το 45ο της γεμάτης επιτυχίες καριέρας του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στους πάγκους και είναι το 35ο που χαρίζει στη Γιουνάιτεντ καθώς ξεκινά την 25η σεζόν του ως προπονητής της.

ΤΣΕΛΣΙ (Κάρλο Αντσελότι): Ιλάριο, Φερέιρα, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Κόουλ (79’ Ζιρκόφ), Εσιέν, Λάμπαρντ, Μίκελ (58’ Ντρογκμπά), Καλού, Ανελκά (61’ Στάριτζ), Μαλουντά (71’ Μπεναγιούν).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Σερ Αλεξ Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σαρ, Ο’ Σέι, Έβανς, Βίντιτς, Φάμπιο (70’ Σμόλινγκ), Βαλέντσια, Σκόουλς (80’ Φλέτσερ), Κάρικ (80’ Γκιγκς), Παρκ (46’ Νάνι), Όουεν (46’ Ερνάντες), Ρούνεϊ (46’ Μπερμπάτοφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις