ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Δ. Μακεδονία: Ποιοι «προκρίνονται» για Αντιπεριφερειάρχες!!!

Έτοιμος για να αναλάβει την περιφέρεια εμφανίζεται ο Γιώργος Δακής σε φίλους και συνεργάτες, τους οποίους τους διαβεβαιώνει ότι έχει ήδη καταλήξει σε κάποιες αποφάσεις. Τα ονόματα που ακούγονται έντονα ότι θα αναλάβουν θέσεις κλειδιά τον πρώτο χρόνο είναι πέντε, τρεις από την ενότητα Κοζάνης, ένας από την ενότητα Φλώρινας και ένας από την ενότητα Καστοριάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Γιώργου Δακή, Αντιπεριφερειάρχης Έργων και Περιβαλλοντολογικής ανάπτυξης θα επιλεγεί ο Λάζαρος Γκερεχτές. Οι γνώσεις του ως πολιτικός μηχανικός με την υπάρχουσα εμπειρία του στη Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση τον καθιστά φαβορί για τη θέση στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Βέβαια, στο Βόιο πολλοί θέλουν τον Λάζαρο Γκερεχτέ υποψήφιο Βουλευτή.
Για την Αντιπεριφέρεια Αγροτικής και Ανάπτυξιακής(;) πολιτικής φαβορί εμφανίζεται ο Γιώργος Μαργαρίτης που έχει γνώση του αντικειμένου και έχει επίσης μεγάλη εμπειρία από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση. Ο Γιώργος Μαργαρίτης γνωρίζει την ύπαιθρο, έχει χρόνια Νομαρχιακός σύμβουλος και έχει διατελέσει αντινομάρχης με εμπειρία στο αντικείμενο του.
Για την Αντιπεριφέρεια Παιδείας, Πολιτισμού και Υγείας (;) εμφανίζονται ως φαβορί δύο στελέχη προερχόμενα από Καστοριά και Φλώρινα αντίστοιχα. Ο πρώτος είναι ο Αποστόλης Τζιώτζης από την Καστοριά, ο οποίος τα έτη 2006 και 2008 διετέλεσε Αντινομάρχης Καστοριάς και σε όλη την διάρκεια της νομαρχιακής θητείας Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας Ν.Α. Καστοριάς. Είναι επίσης, Διευθυντής του Ι.Ε.Κ. Καστοριάς.
Ο δεύτερος είναι ο Γιάννης Αντωνιάδης, Αντινομάρχης Φλώρινας, Εκπαιδευτικός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις εκλογές του 2009 με τη Νέα Δημοκρατία.
(του Μιχάλη Αγραφιώτη) kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις