ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Super League: Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, Ηρακλής και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0, στο Καυτανζόγλειο για την 22η αγωνιστική της Super League. Oι δύο ομάδες έδειχναν ικανοποιημένες από το «Χ», παρόλο που ο μεν «Γηραιός» δεν κατάφερε να αποσπαστεί από τις επικίνδυνες θέσεις, οι δε Αρκάδες έμειναν εντός της ζώνης του υποβιβασμού, στη 14η θέση.
Πολλά λάθη, πολλά φάουλ, επτά κίτρινες κάρτες και ελάχιστες ενδιαφέρουσες φάσεις, παρακολούθησαν στο πρώτο ημίχρονο οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 6΄, όταν ο Παπάζογλου έφυγε στην αντεπίθεση και βρέθηκε απέναντι από τον Ελευθερόπουλο, αλλά το πλασέ που έκανε ήταν αδύναμο και ο έμπειρος τερματοφύλακας μπλόκαρε. Στη συνέχεια και ως το τέλος του πρώτου μέρους, το μόνο αξιόλογο (πέρα από τις πολλές κάρτες) ήταν μία ωραία προσπάθεια του Αρσενίεβιτς (40΄), το πλασέ του οποίου όμως εξουδετέρωσε μάλλον εύκολα ο καλά τοποθετημένος Ελευθερόπουλος.
Ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο και για περίπου ένα δεκάλεπτο πίεσε για το γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στη συνέχεια οι Αρκάδες ισορρόπησαν και πάλι το ματς, έχοντας καλύτερη κυκλοφορία στο χώρο του κέντρου, και κράτησαν τους «κυανόλευκους» μακριά από την εστία του Ντεγκρά. Ομως, από την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έλειπε η σωστή τελική πάσα για να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Κάπως έτσι κύλησε το ματς μέχρι το τελικό σφύριγμα του Τσινιάρη, με το 0-0 να «σφραγίζει» δικαίως ένα τραγικό ποιοτικά παιχνίδι.
Διαιτητής: Τσινιάρης (Αθηνών)
Κίτρινες: Χοσέμι, Πίτου Γκαρσία, Κατσαμπής, Σολτάνι, Ρόμπλες - Ουριμπάρι, Μπαστία, Καρέρα, Παπάζογλου, Φυτανίδης
Οι συνθέσεις:
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Χοσέμι, Αραμπατζής, Λίμα, Παπαστεριανός (86΄ Ρόμπλες), Μάρα (56΄ Επαλέ), Πίτου Γκαρσία, Ζερκά, Σολτάνι (74΄ Καϊτά), Ιάκομπ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Ορόθκο, Λαδάκης, Αρσενίεβιτς (84΄ Ρούμπιλ), Ροτζέριο (90΄+ Μαρσέλο), Παπάζογλου, Καρέρα (67΄ Ουντότζι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις