ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Super League: Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής 1-1 (video)

Το αυστηρό πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Θάνος υπέρ του Ηρακλή στο 79' στέρησε από τον Ολυμπιακό Βόλου ν' ανέβει τρίτος στη βαθμολογία της Super League.
Οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας προηγήθηκαν με τέρμα του Καπετάνου, αλλά ο Μπόγκνταν Μάρα εκμεταλλεύτηκε το... δώρο του Γρεβενιώτη ρέφερι χαρίζοντας στους «κυανόλευκους» σημαντικό εκτός έδρας βαθμό.
Ο αγώνας
Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν δυνατά και πίεσαν την άμυνα του Ηρακλή, ψάχνοντας για το γρήγορο γκολ. Οι προσπάθειες των παικτών της θεσσαλικής ομάδας καρποφόρησαν στο 13ο λεπτό, αφού προηγήθηκαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες των γηπεδούχων με τους Μόνχε (8') και Μαρτίν (10'). Τότε ο Μπρέσκα «έστρωσε» την μπάλα στον Καπέτανο, ο οποίος με δυνατό σουτ την έστειλε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου, ανοίγοντας το σκορ. Μετά το γκολ ο Ολυμπιακός «κατέβασε» ταχύτητα και προσπάθησε να ελέγξει το παιχνίδι στο
χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Ηρακλή να μην δείχνει ικανός να απειλήσει την εστία του Γιακούποβιτς.
Στην επανάληψη, ο Ηρακλής προσπάθησε να απαντήσει και ο Γιώργος Παράσχος έριξε στον αγώνα τον Ζοέλ Επαλέ για να τονώσει την επιθετική δραστηριότητα της ομάδας του. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν έχασε τον έλεγχο του αγώνα και ήταν αυτός που πίεζε περισσότερο την αντίπαλη άμυνα. Ολα αυτά έως το 79'. Τότε ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, μετά την ανατροπή του Αραμπατζή από τον Μόνχε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάρα, ο οποίος ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να διεκδικήσουν τη νίκη, αλλά το σκορ δεν άλλαξε...
Ο διαιτητής Θάνος (Γρεβενών) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μαχόπ, Επαλέ και Ντάνι.
Ολυμπιακός Βόλου (Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Καπετάνος (74' Ακόστα), Ουμπίντες, Μπρέσκα, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Μαρτίν (76' Σολάκης), Ζέλεσι (84' Νέμεθ), Μόνχε, Αλβάρεζ.
Ηρακλής (Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Κυριαζής, Λίμα, Κατσαμπής, Παπαστεριανός, Ντάνι, Αραμπατζής, Πίτου (69' Μάρα), Ιάκομπ (78' Ζερκά), Σολτάνι, Μαχόπ (46' Επαλέ).
Το φιλμ της αναμέτρησης15.00: Έναρξη του αγώνα...
13' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μπρέσκα στρώνει την μπάλα στον Καπέτανο, ο οποίος με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.
43': Εξαιρετικό σουτ από τον Ουμπίδες λίγο έξω από την περιοχή με το δεξί, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ελευθερόπουλου.
45+1': Λήξη του πρώτου μέρους.
46' Σέντρα στην επανάληψη.
58' Ανάποδο ψαλίδι από τον Παπαστεριανό εντός περιοχής, η μπάλα πέρασε εκτός από το αριστερό δοκάρι του Γιακούποβιτς.
66' Καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Μόνχε βγήκε τετ α τετ με τον Ελευθερόπουλο, αλλά ο πορτιέρο του Ηρακλή έδιωξε σε κόρνερ.
79' ΠΕΝΑΛΤΙ για τον Ηρακλή! Ο Αραμπατζής έπεσε μετά από επαφή με τον Μόνχε και ο διαιτητής λανθασμένα έδωσε πέναλτι. Ο Μάρα ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε το ματς στα ίσια.
16:53 Λήξη αγώνα, Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις