ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Θύρα 7 και Αγγελόπουλοι στο ΣΕΦ για να εμψηχώσουν τους ερυθρόλευκους!

Περισσότεροι από 200 οπαδοί του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν το ΣΕΦ λίγο πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, αποθέωσαν την ομάδα και ζήτησαν από τον Ντούσαν Ιβκοβιτς και τους παίκτες του το διπλό στο ΟΑΚΑ.
Λίγο μετά βρέθηκαν στο γήπεδο και ο Παναγιώτης με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.
Κόσμος και πρόεδροι, λοιπόν, του Ολυμπιακού δείχνουν πως βρίσκονται κοντά στην ομάδα, σε αυτή την κρίσιμη και κυρίως δύσκολη - μετά την ήττα της Πέμπτης - στιγμή.
Οι οργανωμένοι επισκέφτηκαν το ΣΕΦ πριν από την προπόνηση. Εκαναν στάση στο ΣΕΦ πριν φύγουν για τη Βουλιαγμένη, για τον τελικό του πόλο. "Φέρτε μας τη νίκη, σας πιστεύουμε", ήταν ορισμένα από τα λόγια του κόσμου, που έδειξε πόσο πιστεύει την ομάδα και βρίσκεται στο πλάι του Ντούντα και των παικτών.
Λίγη ώρα μετά, επισκέφτηκαν το ΣΕΦ και ο Παναγιώτης με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, προκειμένου να δείξουν κι αυτοί στην πράξη πως είναι δίπλα στην ομάδα. Ηταν μια κίνηση γεμάτη νόημα, λίγες ώρες πριν τον δεύτερο τελικό.
Αμέσως μετά την προπόνηση - και με σαφώς καλύτερη ψυχολογία - η ομάδα έφυγε από το ΣΕΦ και πήγε σε ξενοδοχείο, κάτι που είχε κάνει και πριν από τον τελικό του Κυπέλλου.
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις