ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Στην Δ' Εθνική η Ακαδημία Πλαταμώνα!

Ακαδημία Πλαταμώνα - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 4 - 1
Η Ακαδημία Πλαταμώνα ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό των play off της Α' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας και είναι από το βράδυ της Τετάρτης η πρωταθλήτρια ομάδα, κερδίζοντας την άνοδο στην Δ' Εθνική Κατηγορία.
Στην συνάντηση στο δημοτικό γήπεδο των Ν. Πόρρων με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας η ομάδα του Σάκη Λιάγκα ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κέρδισε δίκαια, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Παπούλα φωνάζουν μάλλον "δίκαια" για το δεύτερο τέρμα καθώς χαρακτηρίζουν "αυστηρό" το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Ευθυμιάδης σε μαρκάρισμα του Τατόλα στον Μακράκη μέσα στην περιοχή.
Φάσεις και γκολ
Στο 1' ο Χρυσόπουλος πήρε την πάσα από τον Καλαμπάκα, σούταρε διαγώνια όμως ο Κουδουνας μπλόκαρε σωστά τοποθετημένος.
Στο 5' ο Ταρασιάδης απέφυγε και τον Κουδουνά, πλάσαρε όμως ο Κουϊμτζίδης απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος.
Στο 10' ο Κουδουνάς έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Ταρασιάδη ύστερα από σέντρα του Χρυσόπουλου.
Στο 13' ο Καλαμπαλίκης γύρισε στον Γιατζιτζόγλου το σουτ του τελευταίου όμως ήταν άστοχο και πέρασε άουτ.
Στο 15' η Ακαδημία ανοίγει το σκορ. Ο Κουμουρτζής εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Δασκαλόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουδουνά.
Στο 41' η Ακαδημία κερδίζει πέναλτι. Ο Τατόλας μάρκαρε τον Μακράκη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Ευθυμιάδης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Καλαμπάκας ευστόχησε και έγραψε το 2 - 0.
Στο 45' ο Κουδουνάς απομάκρυνε το πλασέ του Καλαμπάκα και αμέσως μετά το πλασέ του Ταρασιάδη πέρασε ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Κουδουνά.
Στο 58' ο Μακράκης ανατρέπεται από τον Τατόλα και οι γηπεδούχοι κερδίζουν δεύτερο πέναλτι. Ο Ταρασιάδης εκτέλεσε σωστά και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 - 0.
Στο 59' ο Κουδουνάς έδιωξε σε κόρνερ το σουτ στην κίνηση του Ταρασιάδη.
Στο 64' το δυνατό σουτ του Μακράκη μετά από πάσα του Καλαμπάκα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Κουδουνά και κατέληξε άουτ.
Στο 65' ο Γιατζιτζόγλου πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια του Νικολαϊδη.
'στο 67' ο Κουδουνάς απομάκρυνε προσωρινά το σουτ του Ταρασιάδη και το νέο σουτ κατέληξε άουτ, αφού πρώτα κτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Αχιλλέα.
Στο 76' ο Μακράκης - Χρυσόπουλος άλλαξαν την μπάλα και μετά την σέντρα του τελευταίου ο Κουμορτζής έγραψε το 4 - 0 με κοντινό πλασέ.
Στο 77' ο Μπαγγέας στόπαρε την μπάλα μετά από πάσα του Μπάκα και με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 4 - 1.
Στο 81' μετά από κεφαλιά πάσα του Μπαγγέα ο Μπουργιάς πλάσαρε όμως ο Αποστολιός απομάκρυνε στην γραμμή του τέρματος τον Νικολαϊδη σε κόρνερ.
Στο 90' ο Νικολαϊδης διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Γεμενετζίδη.
Διαιτήτευσαν την αναμέτρηση οι κ.κ. Ευθυμιάδης, Καραϊσαρίδης, ΓΙαμούζης ενώ τέταρτος ήταν ο κ. Παπαργυρίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Πλαταμώνα
Νικολαϊδης, Σδούγκας, Αποστολιός, Δασκαλόπουλος, Κουμουρτζής, Οικονόμου, Μακράκης, Κουντούρης (77' Καλουσίδης), Ταρασιάδης, Καλαμπάκας (77' Τζόβας), Χρυσόπουλος (85' Σινανίδης).
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Κουδουνάς, Μπαγγέας, Κόλα, Τατόλας, Κουϊμτζίδης, Τσινιστίδης, Μπουργιάς, Γεμενετζίδης, Καλαμπαλίκης (75' Τσαπράνης), Μπάκας, Γιατζιτζόγλου (88' Χαραλαμπίδης).
Δείτε περισσότερα θέματα στο blog
Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις