ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Θήβα: Διπλή αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά!

Δυο αστυνομικές επιχειρήσεις, σε διάστημα μόλις δυο ημερών, πραγματοποιήθηκαν στη Θήβα, στον καταυλισμό των ΡΟΜ, για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που παρατηρούνται διαρκώς στην περιοχή.
Η πρώτη επιχείρηση έγινε το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς της ασφάλειας Θήβας και της Β΄ΟΠΚΕ, οι οποίοι κατάφεραν να συλλάβουν δυο ΡOMA, ηλικίας 21 και 26 ετών αντίστοιχα.

Οι δράστες προσπάθησαν να ξεφύγουν από το μπλόκο, όμως οι Αστυνομικοί τους συνέλαβαν, βρήκαν στην κατοχή τους 4,3 γραμμάρια ηρωίνης, δύο ναρκωτικά δισκία και μια φαλτσέτα 7 εκατοστών, ενώ από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, καθώς και 12 τροχονομικές παραβάσεις.

Χθες το πρωί Αστυνομικοί εισέβαλαν για άλλη μια φορά στον καταυλισμό, καταφέρνοντας να συλλάβουν έναν ΡΟΜΑ, δραπέτη των φυλακών Δομοκού από τις 16 Απριλίου, όπου εξέτιε την 12χρονη ποινή του.

«Οι ειδικοί αυτοί έλεγχοι εντάσσονται σε συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, είναι στοχευμένοι και επαναλαμβανόμενοι σε διαφορετικό τόπο και χρόνο κάθε φορά», δήλωσε ο διευθυντής της αστυνομικής υποδιεύθυνσης Θήβας, Χ. Χατζηδρόσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις