ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Concordia: Τέσσερις ακόμη νεκροί, ανάμεσά τους η μικρή Νταϊάνα

Δίχως τέλος είναι το θρίλερ με το ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia, που βυθίστηκε στις 13 Ιανουαρίου, όταν προσέκρουσε σε ύφαλο κοντά στο νησάκι Τζίλιο της Τοσκάνης.
Όπως ανακοίνωσε η Φραντσέσκα Μαφίνι, η εκπρόσωπος του Φράνκο Γκαμπριέλι, του αρμόδιου επίτροπου της ιταλικής κυβέρνησης για τη διαχείριση της αυτής καταστροφής, στη βυθισμένη πλευρά του πλοίου εντοπίστηκαν τα πτώματα αρκετών θυμάτων, ίσως και τεσσάρων.

Ωστόσο πρόσθεσε ότι τα πτώματα είναι σε αποσύνθεση μετά από τόσο καιρό μέσα στη θάλασσα και είναι δύσκολο προς το παρόν να ξεκαθαριστεί για πόσα θύματα πρόκειται.
Ανάμεσα στα τέσσερα θύματα και η μικρή Νταϊάνα, που είχε αναχωρήσει για μια κρουαζιέρα αναψυχής με τον πατέρα της, τον 36χρονο Ουίλιαμ Αρλότι, ο οποίος επίσης χάθηκε στο ναυάγιο, όπως αναφέρει η Corriere della Sera.
Τα πτώματα βρέθηκαν στο εσωτερικό της γέφυρας Νο 4, έπειτα από μαρτυρίες διασωθέντων, οι οποίοι είχαν επισημάνει τα πιθανά σημεία στα οποία μπορεί να εντοπιστούν οι άνθρωποι που χάθηκαν στην ναυτική τραγωδία.
Υπενθυμίζεται ότι στο Costa Concordia επέβαιναν 4.229 άνθρωποι, από τους οποίους 3.200 τουρίστες 60 διαφορετικών εθνικοτήτων και 1.000 μέλη πληρώματος. Εκτός των θυμάτων που βρέθηκαν σήμερα, ο απολογισμός του ναυαγίου είναι 17 νεκροί και 15 αγνοούμενοι.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις