ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Super League: Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 4-0 (video)


Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Παναιτωλικού για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Αγρινίου αποχαιρέτησε την Super League και τυπικά, ενώ οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις του στα play – off από την πρώτη θέση, έχοντας 4 βαθμούς.

Έπειτα από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα και από τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με τον Quincy να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Cennamo στο 18΄. Από εκεί και έπειτα, δεν άλλαξε κάτι μέχρι την εκπνοή του ημιχρόνου και πέρα από μια καλή προσπάθεια του Rudolf στο 34΄, καμία από τις δύο εστίες δεν απειλήθηκε.
Οι «πράσινοι» έφτασαν στο 2-0 στο 58΄ με τον Toche και ενώ 1΄ νωρίτερα ακυρώθηκε κανονικό γκολ των φιλοξενούμενων μετά από λάθος υπόδειξη του βοηθού για offside. Ο ίδιος παίκτης βρήκε εκ νέου δίχτυα στο 82΄, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Χριστοδουλόπουλος στο 85΄.!
Γκολ: Quincy 18΄, Toche 58΄, 82΄, Χριστοδουλόπουλος 85΄
Οι Συνθέσεις:
Παναθηναϊκός (Ferreira): Κοτσόλης (Ταμπάκης 87΄), Βύντρα, Sarriegi, Kante, Σπυρόπουλος, Vitolo, Καραγκούνης (Νίνης 67΄), Zeca, Quincy, Rudolf (Χριστοδουλόπουλος 67΄), Toche.
Παναιτωλικός (Νταλακούρας): Cennamo, Κούσας, Rocha (Καραμαλίκης 46΄), Boumale, Πασάς (Θεοδωρίδης 38΄), Παλαιολόγος, Fernandes, Camara, Addy (Μπελεβώνης 73΄), Edjenguele, Dolezaj.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός:
sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις