ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια Θεανώ και η έκκληση για αίμα

Ήταν πριν λίγο καιρό που η τραγουδίστρια Θεανώ Τσαουτσάκη είχε μιλήσει για την προσωπική της περιπέτεια με τον καρκίνο στην Τατιάνα Στεφανίδου…μια περιπέτεια από την οποία βγήκε νικήτρια.
Τώρα όμως έρχεται αντιμέτωπη και πάλι με την ασθένεια αυτή, αφού ο αδελφός της πάσχει από λευχαιμία καλπάζουσας μορφής και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια ο αιματοκρίτης του αδελφού της έχει πέσει στο 16 και εκείνη, βγαίνοντας στην εκπομπή «Μίλα» έκανε έκκληση σε όποιον μπορεί να πάει στο νοσοκομείο, στην Αιματολογική Κλινική και να δώσει αίμα.
Η οικογένεια της τραγουδίστριας έμαθε πριν από μια εβδομάδα ότι ο αδελφός της πάσχει από λευχαιμία, εντελώς ξαφνικά και η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία.
Όσοι λοιπόν μπορούν και θέλουν να δώσουν αίμα για τον 30χρονο αδελφό της τραγουδίστριας, μπορούν να πάνε στον όγδοο όροφο του Ιπποκρατείου , στην Αιματολογική Κλινική και να πουν ότι θέλουν να δώσουν αίμα για τον Δημήτρη Ακριβό.
«Μακάρι να μπορούσα να δώσω όλο μου το αίμα, αλλά επειδή έχω κάνει κι εγώ χημειοθεραπεία δεν επιτρέπεται να δώσω», είπε η νεαρή τραγουδίστρια, ευχαριστώντας εκ των προτέρων όσους πάνε και δώσουν αίμα για τον αδελφό της.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις