ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για την Πέμπτη

Μεταβολή θα παρουσιάσει από την Πέμπτη ο καιρός με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους έντονες βροχές και καταιγίδες και την πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά, όπου η μέγιστη τιμή της δε θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς Κελσίου.
Ποιο αναλυτικά...

Απίστευτη φωτογραφία: Στην αρχή ο εγκέφαλός σας θα αρνηθεί να το πιστέψει...

...αλλά στη συνέχεια θα το καταλάβετε...

Super League Play Off: Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-1 (video)

Ακόμη πιο κοντά στην εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που νίκησε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με 0-1 για την πέμπτη αγωνιστική των play off.

Super League Play Off: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-0 (video)

Η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-0 για την πέμπτη αγωνιστική των play off και διατήρησε τις ελπίδες της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε αντίθεση με τους ηττημένους.

Όλη η αλήθεια για το non paper του Καμμένου από το Ράδιο Αρβύλα (video)

Μπορεί χθες το θέμα της ημέρας να ήταν η οριστική ακύρωση της απόπειρας σχηματισμού κυβέρνησης αλλά άλλη ήταν η είδηση που έκλεψε την παράσταση.
Αναφερόμαστε φυσικά στο ανεπίσημο έγγραφο (non paper) του Πάνου Καμμένου, το οποίο διέρρευσε στον Τύπο και φέρεται να περιγράφει όρους του προέδρου των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" ώστε να δώσει ψήφο ανοχής σε κυβερνητικό σχήμα.
Ο κ. Καμμένος αρνήθηκε ότι είναι δικό του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιβεβαίωσε ότι του το έδωσε ο Πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και άκρη δεν βγήκε.
Φυσικά οι Ράδιο Αρβύλα δεν θα μπορούσαν να αφήσουν το θέμα ασχολίαστο: ... Δείτε το...

Οταν ο Μιχαλολιάκος πετούσε καρύδες στο πλατό της Ζούγκλας (video)

Ήταν το 1998 στη Ζούγκλα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. 
Δείτε το απολαυστικό βίντεο μέχρι το τέλος...

Συγκλονιστικό βίντεο: Κραυγή αγανάκτισης Βρετανού για την κατάσταση στην Ελλάδα!

Ένας Βρετανός πολίτης ανέβασε στο You Tube την άποψή του για την κρίση και την Ελλάδα.
Φανερά θυμωμένος περιγράφει την κατάσταση στην Ελλάδα.
Αναφέρει ότι είδε σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ μία ελληνική οικογένεια σε πλήρη εξαθλίωση και έναν πατέρα καταρρακωμένο λόγω της φτώχειας.
Κατηγορεί για κερδοσκοπία τις Τράπεζες και ότι τζογάρουν εις βάρος του Ελληνικού λαού, με αποτέλεσμα να φαίνονται οι Έλληνες ως τεμπέληδες.
Όπως λέει, τα χρέη δεν είναι του ελληνικού λαού, αλλά των (Γερμανικών κυρίως) Τραπεζών, στις οποίες πηγαίνουν εν τέλει τα «πακέτα διάσωσης».
Κι όλα αυτά την ώρα που ο ελληνικός λαός συνεχίζει και θα συνεχίσει να ζει στην ανέχεια.
«Κλείστε τις κολοαγορές, τσογάρουν σαν τρελοί και τα πακέτα στήριξης πάνε όλα στους τραπεζίτες! Όλοι θα γίνουμε σαν την Ελλάδα εκτός αν κάνουμε το σωστό: Κλείστε τις αγορές και πετάξτε τις κυβερνήσεις σας με τις κλωτσιές!»
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:...

Αποκλειστικό: Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι έγκυος;


Ελληνίδα τραγουδίστρια, που είναι χαμηλών τόνων και πολύ αγαπητή σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί!
Ο λόγος για την...

Τρανσέξουαλ μοντέλο ζητάει 150.000 δολάρια από την Khloe Kardashian

Ένα τρανσέξουαλ μοντέλο λέει ότι είναι διατεθειμένο να αποσύρει μήνυση που έχει κάνει στην Khloe Kardashian αν η reality σταρ της πληρώσει εκατό πενήντα χιλιάδες δολάρια ως αποζημίωση.

Προβολή της παιδικής ταινίας "The Lorax - 2012" (VIDEO)

Ο 12χρονος Ted (Zach Efron) ζει σε μία φαινομενικά ειδυλλιακή πόλη όπου τα πάντα, εκτός από τους κατοίκους της, είναι τεχνητά.

Παναγιώτης Πικραμμένος: Το Twitter σχολιάζει τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό!

Μετά τα απίθανα χθεσινά σχόλια στο Twitter για την αναζήτηση υπηρεσιακού πρωθυπουργού, σήμερα οι Έλληνες σχολιάζουν τον Παναγιώτη Πικραμμένο.
Ο κ. Πικραμμένος, πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, είναι ο νέος πρωθυπουργός της υπηρεσιακής κυβέρνησης, που θα οδηγήσει τη χώρα σε νέες εθνικές εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν στις 17 Ιουνίου.
Δείτε μερικά από τα καλύτερα σχόλια στο Twitter για το γεμάτο νόημα όνομα του υπηρεσιακού πρωθυπουργού:

Βέλγιο: Δείτε σε live stream... 12 ώρες για την Ελλάδα - 400 Ευρωπαίοι διαβάζουν την Οδύσσεια

Μια πρωτότυπη μαραθώνια εκδήλωση υπέρ της Ελλάδας διοργανώνουν φιλέλληνες στις Βρυξέλλες, όπου 400 Ευρωπαίοι απαγγέλουν την Οδύσσεια του Ομήρου επί 10 ώρες.
Η εκδήλωση 12 ώρες για την Ελλάδα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συναυλίες στις οποίες συμμετέχουν η σοπράνο Αλεξάνδρα Γαβρά, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Βασίλης Καζούλης ενώ θα παρουσιαστούν και παραδοσιακοί ελληνικοί χοροί από τον Πόντο, την Κρήτη, την Ήπειρο και τη Θράκη.
Δείτε σε live stream την εκδήλωση:

Χρυσή Αυγή: Ο Καιάδας που φώναξε «Εγέρθητι» στο Όλα 12 (video)

Έναν διαφορετικό καλεσμένο είχε χθες βράδυ ο Θέμος Αναστασιάδης στο Όλα 12. Ο άνθρωπος που είπε το περίφημο "εγέρθητι" στη συνέντευξη τύπου της "Χρυσής Αυγής", ο Γιώργος Γερμένης ή γνωστός και ως Καιάδας μίλησε για το συμβάν αλλά και το πως αποφάσισε να γίνει μέλος του κόμματος.
Αποκάλυψε ότι προέρχεται από οικογένεια αριστερών και αποφάσισε να προσχωρήσει στη Χρυσή Αυγή όταν πήγε στις πορείες για το Μακεδονικό...

Βασιλιάδες: Δείτε σκηνές από το αποψινό επεισόδιο (video)

Δείτε σκηνές από το αποψινό επεισόδιο των Βασιλιάδων:
Η αγαπημένη πεθερούλα του Μάρκου αναλαμβάνει δράση για να ξεσκεπάσει τη σχέση τους και στη συνέχεια... να τη διαλύσει!

Στο eBay .... το εσώρουχο της βασίλισσας Ελισάβετ!

Στο eBay βρίσκεις ό,τι κι αν ζητήσεις. Ακόμα κι ένα βασιλικό εσώρουχο. Αυτό τουλάχιστον διατείνεται ο διοργανωτής μιας δημοπρασίας στο διάσημο ηλεκτρονικό δημοπρατήριο, ο οποίος πωλεί σε απευθείας σύνδεση ένα δαντελένιο εσώρουχο της βασίλισσας Ελισάβετ, που θα μπορούσε να γίνει δικό σας μόνο με 4.000 δολάρια!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Μπροστά στις εκλογές της 17ης Ιούνη, η αντικαπιταλιστική απάντηση είναι ακόμη πιο αναγκαία!

Μπροστά στις εκλογές της 17ης Ιούνη, η αντικαπιταλιστική απάντηση είναι ακόμη πιο αναγκαία!
Με την αυλαία που έπεσε χτες στη φαρσοκωμωδία των διερευνητικών εντολών, έληξε και η αγωνιώδης προσπάθεια της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, των κεντροαριστερών και δεξιών δεκανικιών και του κοινωνικο οικονομικού κατεστημένου να ευνουχίσουν τη λαϊκή θέληση όπως εκφράστηκε και με τις εκλογές– με μια νέα κυβέρνηση προσηλωμένη στο μνημονιακό άρμα ΕΕ και ΔΝΤ. Κατέρρευσε κάτω από το βάρος του κοινωνικού εγκλήματος της πολιτικής τους.

EKTAKTO: Επιστρέφει η Ντόρα στην Νέα Δημοκρατία

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης, η Ντόρα Μπακογιάννη επιστρέφει στην...Νέα Δημοκρατία ενόψει των εκλογών του Ιουνίου και μάλιστα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την ίδια διαδρομή θα διανύσει σύντομα και ο Γιώργος Καρατζαφέρης ενώ άγνωστες είναι οι προθέσεις του Στέφανου Μάνου.
prionokordela.gr 

Έλληνας παρουσιαστής δηλώνει: "Μ’ έχουν χουφτώσει σ’ ένα μπαρ"

Γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ότι τον έχουν χουφτώσει σε μπαρ!
O λόγος για τον...

Σήμερα στο "Μοιραίος Έρωτας"... Ο Μπατού φίλος... φίδι! (video)

Σήμερα στο Μοιραίος Έρωτας, την τελευταία στιγμή η Μελντά γυρίζει το τιμόνι και οι δυο αδελφές γλιτώνουν από μια πιθανότατα μοιραία μετωπική σύγκρουση.
Η Εντά αποδίδει την αλλόκοτη συμπεριφορά της αδελφής της στο σοκ που έχει υποστεί μετά από το ατύχημά της στην 'Αγκβα.
Ο Χαρούν, τώρα, έχοντας δει έναν ψεύτικο ιατρικό φάκελο πείθεται, απογοητευμένος, πως το παιδί της Εντά είναι του Τόλγκα.
Δεν γνωρίζει φυσικά ότι ο Μπατού έστησε αυτή την απάτη, όπως και ότι ο "φίλος" του σχεδιάζει κάτι πολύ χειρότερο για την οικογένεια Αρσλάνλι, στην οποία χρεώνει τη δολοφονία των γονιών του και την εξαφάνιση της αδελφής του.
Δείτε σκηνές από το σημερινό επεισόδιο:...

Συνεχίζεται η μάχη των Play Off σε ΟΑΚΑ και Περιστέρι

Κορυφώνεται η μάχη των πλέι οφ στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ λίγκα, με τους αυριανούς αγώνες για την 5η ημέρα της διοργάνωσης. Το σημαντικότερο ματς θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Ο Μοιραίος Έρωτας θα αντικαταστήσει τα Κλεμμένα Όνειρα

Να μην αφήσουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA "αβοήθητο" προσπαθούν τα στελέχη του καναλιού, όταν σταματήσουν να προβάλλονται τα «Κλεμμένα όνειρα».
Έτσι μετά από πολλές συσκέψεις αποφάσισαν να δίνει lead-in στο δελτίο ο «Μοιραίος έρωτας».
Η προβολή της καθημερινής σειράς «Κλεμμένα Όνειρα» θα σταματήσει στα τέλη Μαΐου και ο «Μοιραίος έρωτας» θα προβάλλεται όλο το καλοκαίρι.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τράγκας σε Καμμένο: "Θα σε καταστρέψω για αυτό που μου έκανες" (βίντεο ντοκουμέντο)

Σήμερα βγήκαν όλα στη φόρα...
Ο Τράγκας πρωτοστατεί για να σώσει την τιμή του ανιψιού του (Ν. Χατζηνικολάου) που με το ρεπορτάζ του "ξεσκέπασε" τις προθέσεις και τις προσωπικές φιλοδοξίες του Π. Καμμένου.
Είναι όμως έτσι τα πράγματα ή έχει προηγηθεί κάτι μεταξύ τους που λίγοι το γνωρίζουν;
Ο Γιώργος Τράγκας ως γνωστό εργάζεται ως δημοσιογράφος στο REAL group συμφερόντων Ν. Χατζηνικολάου.
Ήταν αυτός που πριν 3 1/2 μήνες μέσα από τον realfm και την πρωινη του εκπομπή είχε ανακοινώσει την επερχόμενη πολιτική του συνεργασία με τον... Π. Καμμένο.
(Ιδού το ραδιοφωνικό απόσπασμα)

Εκλογές στις 17 Ιουνίου με λίστα και πρωθυπουργός ο Πικραμένος (VIDEOS)

Στις 17 Ιουνίου, με υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον πρόεδρο του ΣτΕ Παναγιώτη Πικραμένο, θα διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το συμβούλιο αρχηγών, που ολοκληρώθηκε στις 14.03.

Ο Παν. Πικραμένος ο νέος πρωθυπουργός

Τον Αρσένη πρότεινε ο Τσίπρας!
Διαβάστε το χρονικό της σύσκεψης...
14:08 Όπως μετέδωσε το MEGA ο Αλ. Τσίπρας πρότεινε για υπηρεσιακό Πρωθυπουργό τον Γεράσιμο Αρσένη (Σύζυγος της Λούκας Κατσέλη σημειωτέον).

Έμαθαν στην κηδεία του, το μεγάλο μυστικό του πρώην αντιδημάρχου Αμπετ Χασμάν (video)

Μετά τον θάνατο του αγαπητού δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Αμπετ Χασμάν αποκαλύφθηκε το μεγάλου του μυστικό, το οποίο ποτέ δεν είχε αποκαλύψει.

Θέμα ημερών η επιστροφή της Ντόρας στη Νέα Δημοκρατία

Οι συζητήσεις γίνονται απευθείας μεταξύ των δύο αλλά και μέσω διαμεσολαβητών, οι οποίοι ασκούν αφόρητες πιέσεις ώστε η Κεντροδεξιά να ανασυγκροτηθεί, να απαληφθεί το φάσμα της διάσπασης και η ΝΔ να βαδίσει ενισχυμένη προς τις κάλπες έναντι μιας δυναμικής ριζοσπαστικής Αριστεράς.

VIDEO: Μάθετε την… κρυφή διαδρομή ενός email

Τι συμβαίνει όταν πατήσετε «Αποστολή»;
Αναρωτηθήκατε ποτέ τι βρίσκεται πίσω από την αποστολή ενός email; Το ταξίδι ξεκινά από την ώρα που θα πατήσετε το «Αποστολή» ή «Send». Σύμφωνα με την ομάδα Google Green το μήνυμα φτάνει στο Data Center, όπου προστατεύεται με διάφορα προγράμματα ασφάλειας και δημιουργούνται αντίγραφα του μηνύματος.

Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για την Αττική από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

H Iskra δημοσιεύει τα ευρήματα νέας δημοσκόπησης για τον Νομό Αττικής, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του Extra3 από τη δημοσκοπική ομάδα του τμήματος στατιστικής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών.

Football League 2: Στον αθλητικό δικαστή 6 ομάδες

Έξι ομάδες κλήθηκαν σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League 2 ΟΠΑΠ.
Πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη στις 10:30 θα απολογηθούν οι ΠΑΕ Προοδευτική, Αστέρας Μαγούλας, Νίκη Βόλου, Τύρναβος, Βατανιακός και Ηρακλής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αποκατάσταση βλάβης στην υδροδότηση στα Γρεβενά!!!

Η Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι η αποκατάσταση της υδροδότησης στην πόλη των Γρεβενών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (16/05/2012) και συγκεκριμένα στην περιοχή που τροφοδοτείται από την δεξαμενή που βρίσκεται στην θέση Αμπέλια (Περιοχή Βόρεια της οδού Κ. Ταλιαδούρη), θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι (16/05/2012) και μέχρι 14.00μ.μ.
Εκ της ΔΕΥΑΓ

ΕΥΓΕ στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

"Συγχαρητήρια στη Δύναμη Άμεσης Αντίδρασης της ΠΑ για τη απόλυτα επιτυχή εκτέλεση της πρωινής αιφνιδιαστικής άσκησης. Μας κάνατε υπερήφανους."Αυτά έγραψε στο twitter ο Α/ΓΕΕΘΑ στη "Δύναμη Άμεσης Αντίδρασης" της Πολεμικής μας Αεροπορίας για την "εκτέλεση αστραπή" της πρωϊνής άσκησης "Φλεγόμενος Ουρανός" (Blazy sky).

Στον «αέρα» η καθαριότητα στους Δήμους και η μεταφορά των μαθητών

Η παρατεταμένη εκλογική περίοδος και η ακυβερνησία έχουν «παγώσει» κάθε δραστηριότητα που αφορά στην εύρυθμη συνέχεια του έργου των Δήμων αφού σε περίπτωση που κάποιος Δήμος προχωρήσει σε πρόσληψη, υπάρχει η «δαμόκλειος σπάθη» του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο θα τη θεωρήσει παράνομη λόγω της απαγόρευσης.
Έτσι ο Δήμος δεν μπορεί να κάνει καμία πρόσληψη, διμηνίτη ή οκταμηνίτη, στον τομέα ...

Play Off: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στην ET1

Την Πέμπτη 17 Μαίου στις 22.00, η ΕΤ1 θα μεταδώσει τον πρώτο τελικό αγώνα των PLAY OFF του πρωταθλήματος μπάσκετ, μεταξύ των ομάδων «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ» απευθείας από το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Βαγγέλης Ιωάννου, στα σχόλια θα είναι ο Γιώργος Λημνιάτης και στο ρεπορτάζ ο Κώστας Σκουλάς και ο Μιχάλης Πέτκοφ.

ΔΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ....(FACEBOOK,TWITTER,GOOGLE...)

Όλοι λίγο πολύ έχουμε συνδεθεί σε κάποιο τρίτο wi-fi, είτε σε κάποιο καφέ, αεροδρόμια η hot-spot η τέλος πάντων, έχουμε “δανειστεί” την ασύρματη σύνδεση του γείτονα.
Γενικότερα, η πλειοψηφία των χρηστών έχουν την εντύπωση πως το να συνδεθούν σε κάποιο ασύρματο τρίτο δίκτυο ειναι εντάξει και ασφαλές.Η αλήθεια όμως δεν ειναι καθόλου έτσι.

Οι 3 υποψήφιοι πρωθυπουργοί... Καραβοκύρης, Πικραμένος, Ασημακοπούλου

Καραβοκύρης, Πικραμένος, Ασημακοπούλου: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι πρωθυπουργοί. Μετά το αδιέξοδο, το επόμενο βήμα είναι να αναθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε έναν από τους επικεφαλής των τριών Ανωτάτων Δικαστηρίων τον σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, με πρώτη επιλογή, ως φαίνεται, τον κ. Πάνο Πικραμένο.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ για τους όσους έχουν κάνει την φετινή φορολογική δήλωση!

Τα φυλάγανε όλα για μετά τις εκλογές!
Όσοι μισθωτοί και συνταξιούχοι έχουν προλάβει είτε να συμπληρώσουν την φετινή φορολογική δήλωση, είτε να δουν μέσω του etax το εκκαθαριστικό τους έχουν πάθει στη κυριολεξία ΣΟΚ.

Εξετάζονται αλλαγές στις ημερομηνίες για τις Πανελλαδικές

Ακόμα και αλλαγή στις ημερομηνίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων εξετάζει το υπουργείο Παιδείας καθώς οδηγούμαστε σε νέες εκλογές.

Τη Δευτέρα αρχίζουν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις

Tη Δευτέρα 21 Μαΐου αρχίζουν οι πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 5 Ιουνίου.
Στις 17 Μαΐου λήγει το διδακτικό έτος στα γυμνάσια και λύκεια της χώρας και στις 15 Ιουνίου στα δημοτικά σχολεία.

Φοιτητικές εκλογές 2012 σήμερα Τετάρτη 16 Μαΐου

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι φοιτητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, προκειμένου να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους.
Ωστόσο, παρά τις πολιτικές εξελίξεις, το κλίμα στα πανεπιστήμια είναι τόσο υποτονικό, ώστε δεν θυμίζει ούτε στο ελάχιστο την ατμόσφαιρα παλαιότερων ετών.
Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι φοιτητές που αναμένουν μεγάλη αποχή.
Zougla.gr

Στις 22 Μαΐου θα καταβληθεί το ΕΚΑΣ

Στις 22 Μαΐου μαζί με τη σύνταξη του Ιουνίου, θα καταβάλλει το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΚΑΣ) του 2012, σύμφωνα με εγκύκλιο του Ιδρύματος.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο, τα εισοδηματικά κριτήρια και τα ποσά του Ε.Κ.Α.Σ. παραμένουν στα επίπεδα του έτους 2011:
- Για συνολικά ποσά εισοδήματος έως 7.715,65 ευρώ, καταβάλλεται επίδομα ύψους 230,00 ευρώ κατά μήνα.
- Από 7.715,66 έως 8.018,26 ευρώ το επίδομα διαμορφώνεται στα 172,50 ευρώ
- Από 8.018,27 μέχρι και 8.219, 93 ευρώ στα 115,00 ευρώ και
- Από 8.219,94 μέχρι και 8.472,09 στα 57,50 ευρώ
Επίσης, χορηγείται επίδομα 30 ευρώ εφόσον πληρούνται αθροιστικά τα εξής κριτήρια:
- Ποσό εισοδήματος από 8.472,10 μέχρι 9.200,00 ευρώ
- Συνολικό ετήσιο ατομικό φορολογητέο εισόδημα έως 9.884,11 ευρώ
- Συνολικό ετήσιο οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα έως 13.500,00 ευρώ

Πανελλαδικές 2012: Προσοχή στο password και το πρόγραμμα αναλυτικά

Πρεμιέρα κάνουν οι Πανελλαδικές εξετάσεις 2012 την ερμόμενη Δευτέρα 21 Μαϊου με το μάθημα της Νεοελληνικής γλώσσας.
Υπενθυμίζουμε ότι κωδικό ασφαλείας (password) πρέπει να αποκτήσουν όλοι οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ προκειμένου να μπορέσουν να καταθέσουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Σε λειτουργία από την ερχόμενη Δευτέρα η ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Την ερχόμενη Δευτέρα θα τεθεί σε λειτουργία το νέο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Γεράσιμο Βουδούρη.
Αναφορικά με τα χρέη προς τους φαρμακοποιούς είπε πως υπήρξε καθυστέρηση, καθώς το ΙΚΑ δεν κατέβαλε το μερίδιο του.
Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης Βλάση Σφυροέρα το νέο σύστημα θα διευκολύνει τους γιατρούς, αφού θα δίνεται η δυνατότητα αντιγραφής προηγούμενης συνταγής για ασθενείς με χρόνια νοσήματα που λαμβάνουν συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή.
Zougla.gr

Διακοπή κυκλοφορίας από τη διασταύρωση Βελβεντού προς Σέρβια από 21/05 ως 23/05

Λόγω ασφαλτικών εργασιών θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχηµάτων που διέρχονται από τη διασταύρωση προς Βελβενδό µέχρι τη Χ.Θ 22+595 προς Σέρβια, της Εθνικής Οδού 3 Κοζάνης – Λάρισας, για το χρονικό διάστηµα από 21-5-2012 έως και 23-5-2012.
Η εκτροπή της Κυκλοφορίας των οχηµάτων θα διεξάγεται, µέσω του ασφαλτοστρωµένου παράδροµου που κατασκευάσθηκε κατά τη την διάνοιξη του συγκεκριµένου τµήµατος της Ε.Ο.
Η κυκλοφορία θα διακόπτεται από τις 8.00 π.µ έως τις 19.00 µ.µ και µετά, η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από το τµήµα της Ε.Ο αφού αποσυρθούν τα µηχανήµατα του έργου.
kozanilife.gr