ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-1 (video)

Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν στους «Ζωσιμάδες» ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον ...
Καραγκούνη στο 3ο λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Τσουκαλά στο 34’.

Οι Γιαννιώτες αγωνίζονταν από το 41’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κεϊτά με απευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Δημούτσο. Ενώ οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν έπειτα από την αποβολή και του Ουντότζι στο 56ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Έτσι, ο ΠΑΣ διατηρήθηκε στην πρώτη θέση των πλέι-οφ με επτά βαθμούς και περιμένει την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ για να δει αν θα διατηρεί στην κορυφή. Ο Ατρόμητος παρέμεινε τελευταίος με τέσσερις.

Το ματς:
Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχε ο Ατρόμητος, που προηγήθηκε με το… καλησπέρα χάρη στο τέρμα του Καραγκούνη από το 3ο λεπτό. Ο Γιώργος Παράσχος κατάφερε να μπλοκάρει με τους Δημούτσο και Ιγκλέσιας το παιχνίδι του ΠΑΣ, που δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός προς την εστία του Ράντμαν. Οι Ντε Βιντσέντι, Ίλιτς και Κοροβέσης δεν βρήκαν τα ρήγματα που θα ήθελαν στην άμυνα των φιλοξενούμενων και ο μοναδικός παίκτης που έκανε αισθητή την παρουσία του με ατομικές ενέργειες ήταν ο Φώτης Γεωργίου.

Πάντως, οι Γιαννιώτες κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Τσουκαλά, που εκμεταλλεύτηκε την μοναδική αδράνεια στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του Γιώργου Παράσχου στο 34’. Από κει και πέρα το παιχνίδι άνοιξε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν σε δεύτερο τέρμα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο του Σπάθα βρήκε τους γηπεδούχους να πηγαίνουν με δέκα παίκτες στα αποδυτήρια έπειτα από την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Κεϊτά για «καρατιά» πάνω στον Δημούτσο.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου, ο Ατρόμητος κέρδισε μέτρα στο γήπεδο χάρη στο αριθμητικό πλεονέκτημα, που όμως δεν κράτησε πολύ έπειτα από την αποβολή του Ουντότζι στο 56’ για θέατρο. Παρ’όλα αυτά οι Περιστεριώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων εκμεταλλευόμενοι την οπισθοχώρηση των γηπεδούχων, που στηρίζονταν κατά κύριο λόγο στις αντεπιθέσεις.

Η είσοδος του Μπρίτο στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Καραγκούνη έκανε καλό στην ομάδα του Παράσχου, που έγινε πιο γρήγορη και κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, όμως ο Ντεγκρά για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενος να παραβιάσουν για δεύτερη φορά την εστία του. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την ισοπαλία να δείχνει να βολεύει περισσότερο τους γηπεδούχους.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Πάντος (9’ Ντάσιος), Μιχαήλ, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Γεωργίου (54’ Λίλα) , Κοροβέσης, Ντε Βιντσέντι (90’ Nάκος), Ίλιτς

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Ράντμαν, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Σκόνδρας, Νάστος, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (70’ Πίτου Γκαρσία), Ουντότζι, Καραγκούνης (60’ Μπρίτο), Σουμπίνιο, Ναπολεόνι (85’ Κούτσι)

Διαιτητές: Ηλίας Σπάθας
Βοηθοί: Σωτηρόπουλος, Κοντίζας 




sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις