ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: ΚΟΖΑΝΗ - ΠΥΡΣΟΣ 3-0 (10η αγων.)

Την ήττα γνώρισε ο Πυρσός στην Κοζάνη με σκορ 3-0, που είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του προπονητή Σωτήρη Μαυροδήμου.
Η Κοζάνη επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.
Ψυχρολουσία για τον Πυρσό...

στο ξεκίνημα του αγώνα, καθώς οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 3’ο λεπτό με κεφαλιά του Ι. Τσικόπουλου έπειτα από στημένη φάση του Ταφαρλή.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 49’ με τον Πιπινίκα, για να σφραγίσει τη νίκη στο 76’ ο Μπουλγκουρίδης για το τελικό 3-0. 

Διαιτησία: Αγγελακόπουλος, Βαφειάδης, Διπλάρης (Καρδίτσας).
ΚΟΖΑΝΗ (Τζηκαλιός): Αμπατσιάδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Vasiljevic (70' Τσικόπουλος Η.), Κάλφας, Καραμπατσάκης, Τσικόπουλος Ι. (77' Χαματάι), Μπουλκουρίδης, Πιπινίκας, Ταφαρλής, Ντεμιράι (79' Μαλούτας).

ΠΥΡΣΟΣ (Μαυροδήμος): Αλεξίου, Θεοχαράκης, Γκαραγκούνης, Σκέντος, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης (51' Καραγιάννης), Κοτζατίσογλου, Γκέτσιος, Ελευθερίου (60' Ιωαννίδης), Κοσμίδης (77' Μπόζιαρης), Δούμας.

Γ” Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία 2ου ομίλου (10η αγων.)

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...
























































ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις