ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Γ’ Εθνική: Τέλος ο Βελλίδης από την Καστοριά! - Επανέρχεται ο… σφυγμός στον Πυρσό Γρεβενών!!!

Στα πλαίσια της προετοιμασίας που κάνει η μικτή ΕΠΣ Κοζάνης για την πρώτη συμμετοχή της στον θεσμό...
Regions Cup έδωσε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Κοζάνης στο ΔΑΚ Κοζάνης . Η ΕΠΣ Κοζάνης για πρώτη φορά φέτος μετέχει στο Regions Cup. Έναν θεσμό της UEFA που διεξάγεται με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έκαναν ποτέ επαγγελματικό συμβόλαιο.

Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής αυτή την εβδομάδα δεν θα έχουμε λόγω των ημιτελικών του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής και ήταν μια ευκαιρία από τη μία ο Βασίλης Παπαδόπουλος να κρατήσει σε αγωνιστική ετοιμότητα τους ποδοσφαιριστές του κι από την άλλη ο Στέλιος Φουρκιώτης να δει τους επίλεκτους και να βγάλει συμπεράσματα κόντρα σ έναν δυνατό αντίπαλο .
Στο παιχνίδι και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.
Οι ερυθρόλευκοι με το καλημέρα άνοιξαν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χαματάι 1-0 για να ισοφαρίσει για τους επίλεκτους ο Κώστας Μαλούτας 1-1.
Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Γιάννης Τσικόπουλος. Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε με τους προπονητές να κάνουν αρκετές αλλαγές και χωρίς να αλλάξει κάτι .
Να θυμίσουμε πώς την επόμενη αγωνιστική η Κοζάνη στα πλαίσια του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής υποδέχεται το Σάββατο 1 Μαρτίου (λόγω αποκριάς )στο ΔΑΚ Κοζάνης τον Κεραυνό Θεσπρωτικού.
Για την ομάδα επίλεκτων να πούμε πως στην πρώτη φάση θα αντιμετωπίσει τις Μικτές ΕΠΣ Μακεδονίας , ΕΠΣ Δράμας και ΕΠΣ Θράκης .
Καστοριά: «Βλέπει» Τσόπρα ο… ΠΑΟ, τέλος ο Βελλίδης!
Στο... μπλοκάκι του «τριφυλλιού» ενόψει καλοκαιριού ο 17χρονος αριστερός μπακ των «γουναράδων» που εντυπωσιάζει. Αιφνιδιαστικό διαζύγιο με τον έμπειρο μέσο.
Το ενδιαφέρον και τις... ματιές του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχει «μαγνητίσει» ο Θοδωρής Τσόπρας της Καστοριάς! Ο 17χρονος αριστερός μπακ, που καθιερώθηκε το τελευταίο διάστημα στους «γουναράδες» και αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις, φέρεται να βρίσκεται στο... μπλοκάκι του «τριφυλλιού», να παρακολουθείται στενά και να αξιολογείται από το τμήμα σκάουτινγκ των πράσινων της Αθήνας. 


Έτσι, δεν αποκλείεται το καλοκαίρι ο Τσόπρας (φωτό επάνω) να κάνει το άλμα στην καριέρα του, είτε για την πρώτη, είτε πιθανότατα αρχικά για τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟ.
Την ίδια στιγμή, σαν... κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» το βράδυ της Τρίτης η είδηση της αποδέσμευσης, κοινή συναινέσει, του έμπειρου μέσου, Θέμη Βελλίδη (φωτό κάτω), ο οποίος ήταν βασικότατο στέλεχος στην φετινή πορεία για την ομάδα του Ανδρέα Λέτσιου, χωρίς να διαρρεύσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το «διαζύγιο».


Στα αγωνιστικά, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Εθνικό Φιλιππιάδας η Καστοριά αντιμετωπίζει την άλλη Κυριακή τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα. 


Εκτός θα μείνει ο τιμωρημένος Αναγνωστόπουλος, αμφίβολος είναι ο Ποπζαφίροφ, ενώ οι μικροενοχλήσεις των Κεφάλα και Σαββαϊδη δεν εμπνέουν ανησυχία. Τέλος, την Κυριακή ενδέχεται να δοθεί φιλικό με ομάδα τοπικού.



Επανέρχεται ο… σφυγμός στον Πυρσό Γρεβενών
Ανακούφιση στους πράσινους για το εμφατικό διπλό με τον Όλυμπο Κέρκυρας. Τι δηλώνει ο Πέτρος Τσούκλης, που ψάχνει αντίπαλο για φιλικό. Θλάση για τον Στέλιο Τζερεμέ.
Στο κατάλληλο τάιμινγκ δείχνει να φορμαρίζεται ο Πυρσός Γρεβενών, που μετά την κυριακάτικη εμφατική νίκη στην Κέρκυρα (3-0 τον Όλυμπο) και την προηγούμενη νίκη στα χαρτιά με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, δείχνει να βελτιώνει κατακόρυφα τους... όρους στην προσπάθεια σωτηρίας. Ο τεχνικός των πράσινων Πέτρος Τσούκλης δήλωσε σχετικά στο dokari.gr: «Περιμέναμε πολύ αυτό το ξέσπασμα, όχι μια απλή νίκη, αλλά με πολλά γκολ και ευκαιρίες. Μας δίνει κουράγιο και αυτοπεποίθηση, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ήταν το πρώτο μας διπλό, αλλά είναι κρίσιμο το εντός έδρας ματς με τον Καμπανιακό. Να κάνουμε το «3Χ3», για να βρεθούμε σύντομα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού».
Ο Πυρσός θα δώσει φιλικό την Παρασκευή 21/2 με τα Λευκάδια λόγω Κυπέλλου, ενώ κόντρα στον Καμπανιακό (εντός έδρας) θα γυρίσει ο από τραυματισμό ο Κώστας Μπόλλος. Αμφίβολος είναι ο Στέλιος Τζερεμές, που υπέστη θλάση στο δικέφαλο στο Ιόνιο και θα λείψει μίνιμουμ ένα δεκαήμερο..

19η αγωνιστική (1/3/2014)
ΑΕ Λάρισας – Τηλυκράτης Λευκάδας
Πυρσός Γρεβενών – Καμπανιακός
Εθνικός Φιλιππιάδας – Όλυμπος Κέρκυρας
Θεσπρωτός - Καστοριά
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Δόξα Κρανούλας
Κάστωρ – Οδυσσέας – Κορδελιού
Κοζάνη – Κεραυνός Θεσπρωτικού
Πρέβεζα – Δόξα Πενταλόφου

Βαθμολογία
1. AEΛ 46
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 39
3. Κοζάνη 34
4. Καστοριά 33
5. Εθνικός Φιλιππιάδας 32
6. Καμπανιακός 31
7. Οδυσσέας Κορδελιού 31
8. Δόξα Πενταλόφου 29
9. Πυρσός Γρεβενών 27
10. Θεσπρωτός 27
11. Δόξα Κρανούλας 21
12. Όλυμπος Κέρκυρας 14
13. ΠΑΣ Πρέβεζας 14
14. Κεραυνός Θεσπρωτικού 14
15. Κάστορας 12
16. Τηλυκράτης Λευκάδας (αποχώρησε)

matiesstasport


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: