ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ οδηγός της ΝΤΑΛΙΚΑΣ που έσπειρε το θάνατο στην Εγνατία Οδό [photos]

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον Ρουμάνο οδηγό της νταλίκας που έσπειρε το θάνατο στην Εγνατία Οδό. Ακόμα διαβάστε σε ποια εταιρεία δούλευε και ποιο είναι το όνομα του…
Nikolai Tudoran είναι το όνομα του Ρουμάνου οδηγού της νταλίκας, που προκάλεσε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με τους πέντε νεκρούς στην Εγνατία Οδό.

Ο 39χρονος οδηγός είναι από την πόλη Πιτέστι της Ρουμανίας. Το φορτηγό ερχόταν από την Ιταλία και ήταν φορτωμένο με σταφύλια.

Η εταιρεία του στη Ρουμανία λέγεται «Limar», η οποία αρχικά είχε έδρα σε δύο επαρχίες της Ρουμανίας, την Ilfov και την Arges.

Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι, ωστόσο, δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν με ανθρώπους της εταιρείας, καθώς τελεί υπό καθεστώς πτώχευσης.

Όπως είναι γνωστό, ο Ρουμάνος οδηγός, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε υποστηρίξει ότι τα φρένα της νταλίκας δεν έπιαναν, όταν συνέβη το μοιραίο, έχει πάρει προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη.

Η Εγνατία έπρεπε να είχε κλείσει 50 λεπτά πριν το δυστύχημα

Την ίδια ώρα, αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα για την πολύνεκρη καραμπόλα που σημειώθηκε στις 10:30 το πρωί της Κυριακής και στην οποία έχασαν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι.

Και αυτό γιατί, όπως προκύπτει από την απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης Ημαθίας, με την οποία έδινε την άδεια για τη διεξαγωγή εργασιών από τον ΔΕΔΔΗΕ το πρωί της Κυριακής, αυτές θα έπρεπε να πραγματοποιηθούν στις 09:30 το πρωί.

Συγκεκριμένα, η άδεια προέβλεπε ότι δίνεται άδεια για 10 λεπτά -από τις 09:30 έως τις 09:40- για τη διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος της Μέσης στην Εγνατία Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η νταλίκα όμως θέρισε τα περισσότερα από 30 ακινητοποιημένα οχήματα, 50 λεπτά αργότερα! Το ρολόι έδειχνε 10:20, όταν το μεγάλο όχημα έκανε σμπαράλια τα οχήματα, προκαλώντας πέντε θανάτους και 30 τραυματισμούς.



tro-ma-ktiko

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: